Deel dit artikel
-

Surseance voor aanbiedingensite 1DayFly.com (update)

De Haagse aanbiedingssite 1DayFly.com gaat surseance van betaling aanvragen. Bestellen kan niet meer. Op de site is te lezen dat de site niet meer aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen.

Accounts op Facebook en Twitter zijn inmiddels weggehaald.

Naar verluidt stokten de betalingen voor leveranciers afgelopen zomer al. Het affiliateprogramma bij Awin was al gestopt.

Dagelijks ontvinger 351.000 klanten zes tot negen aanbiedingen van A-merk-producten die gedurende 24 uur te koop werden aangeboden via de website. De website had 16.000 tot 45.000 bezoekers per dag.

Het bedrijf van Roderick Voerman (9 man personeel) had in 2017 een omzet van 8,5 miljoen euro. De oorzaak van de problemen is niet bekend.

De site heeft betere tijden gekend. In 2014 werd een andere site voor dagaanbiedingen Waat? gekocht. In 2011 kocht 1DayFly het Duitse bedrijf Guut.de om zijn bereik op om de buitenlandse markt uit te breiden.

Update 25/1: De bewindvoerder en het bestuur onderzoeken de mogelijkheden voor een doorstart van het bedrijf. Diverse geïnteresseerde partijen hebben zich al gemeld.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bert Huberts - 1954

De mailtje vliegen mij weer om de oren ze zijn weer in de lucht Roderick 1DayFly maar ze nemen de oude klanten niet serieus ik had en december een jas besteld niet gekregen dus geld weg ? na het failliet gaan echter ze boden credit aan bij bestelling overname bedrijf echter niets meer gehoord

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond