Deel dit artikel
-

Tabletworld.nl (opnieuw) gelanceerd

De populaire nieuwssite Androidworld.nl krijgt er een zustersite bij, eentje die ook over Applezaken gaat: Tabletworld. De site wordt samen met Media Lizard opgericht, de uitgeverij die voortkomt uit HUB.

Eigenlijk is Tabletworld.nl niet nieuw, zo erkennen oprichters Ruud Caris en Dimitri Vleugel ook. De site bestaat al langer, maar stond in de schaduw van de grote broer Anroidworld. Op het moment dat die zijn vijfde verjaardag viert, gaat de tabletnieuwssite voor de derde keer live. Maar nu volledig toegerust.

De tabletsite brengt nieuws en recensies over hardware en software rondom tablets. Dat zijn niet per se Androids. IOS en Windows en alle andere smaken die zich verder nog zullen aandienen komen ook aan bod.

Media Lizard neemt de rol van uitgever op zich. De mannen die Androidworld oprichtten, hebben de redactie in handen. Media Lizard is de online uitgever van IGN Benelux, Androidworld en Tabletworld. In de nabije toekomst komen daar de Nederlandse edities van Askmen en PCMag nog bij. De uitgever claimt een maandelijks bereik van meer dan twee miljoen mensen.

Foto: Vernon Chan (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Rick Maresch

Leuk, ben benieuwd; ga ‘m zeker in de gaten houden en volgen.

Michel

Lijkt me een goed idee om een site te hebben die over alles schrijft betreft tablets ipv specifiek. Succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond