Deel dit artikel
-

Aantal orders Takeaway met 51 procent gestegen

Het aantal orders bij Takeaway, moedermaatschappij van Thuisbezorgd, is in het eerste kwartaal met 51 procent gestegen, zo blijkt uit een vanochtend gepubliceerde Trading Update.

Takeaway verwerkte in al haar markten 31,1 miljoen orders in het eerste kwartaal. Niet meegerekend is het aantal orders bij de Duitse tak van Delivery Hero, die op 1 april officieel bij Takeaway is ondergebracht.

In Nederland ging het aantal orders met 17 procent omhoog, van 7,6 miljoen in Q1 2018 naar 8,9 miljoen in 2019. In Duitsland werden 9,8 miljoen orders verwerkt.

Het gaat om voorlopige cijfers. Binnenkort worden de kwartaalcijfers gepubliceerd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Kees

Heeft Jitse Groen, de man van 13 procent, weer geld om zijn reclameterreur op televisie voort te zetten: “Dit programma wordt mede verpest door Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl.” Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die daar eten bestellen. Ik boycot die zooi al vanaf het begin. Van klachten trekt hij zich niets aan. De tv-kijker kan hem geen barst schelen, zijn klanten dus ook niet. Ik moet er niet aan denken dat ik ook maar één cent zou meebetalen aan de miljoenenvilla van Jitse Groen aan de boulevard in Noordwijk. Bah!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond