Deel dit artikel
-

Talpa start online spelplatform Playtime

Talpa Gaming lanceert Playtime, een nieuw Nederlands online spelplatform met meer dan 300 casual games, waaronder Nederlandse content als Lingo, Dolfje Weerwolfje en Denksport, aangevuld met andere bijzondere Originals.

Het aanbod bestaat uit meer dan 300 titels in verschillende categorieën en moeilijkheidsgraden. Naast klassiekers van Atari zijn dat onder meer bekende titels als Denksport, Kikker en Dolfje Weerwolfje, plus content van internationale merken als Studio 100, Disney, Cartoon Network en Nickelodeon.

De games kunnen gespeeld zonder ze te downloaden. Playtime is speelbaar op smartphone, tablet en PC.

Het platform is de afgelopen maanden door duizenden Nederlanders getest.

Een abonnement is de eerste maand gratis. Na deze proefperiode kunnen abonnees voor een vast laag bedrag van 4.99 euro per maand onbeperkt spelen op maximaal 5 schermen tegelijk. Zonder extra kosten of advertenties. Voor de jongere spelers is er een veilige kids-omgeving waarvoor ouders een profiel kunnen instellen.

Playtime is een initiatief van Talpa Gaming, powered by Azerion: een joint venture tussen Talpa Network en Azerion, die zich Europees marktleider in casual gaming noemt.

Beide partners wijzen op het bereik van 8 miljoen Nederlanders van alle leeftijden die graag online spelen.

De lancering van Playtime wordt vanaf eind september 2020 aangekondigd met een advertentiecampagne op de tv-kanalen van Talpa Network, ondersteund madvertenties.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Kees

Lekker innovatief …. not. Is dit alles waar het ‘grootste’ Talpa mee kan komen. Azerion bellen en een white label spelletjes site? Common.

collin - lingo

Hoi jan Versteegh ik zal graag Lingo willen spelen kan dat?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond