Deel dit artikel
-

Tammevogels.nl boos op Radar: ‘Landverraders vertegenwoordigd door de staatsomroep!’

Een (online) vogelkweker is niet blij met het bezoekje dat het consumentenprogramma Radar bracht aan zijn woonhuis in Krimpen aan de IJssel.

Aanleiding waren de vele klachten over tammevogels.nl dat weer gelinkt is aan het bedrijf BirdSuper. Veel gedupeerden wachten ondanks het betalen van honderden euro’s nog steeds op hun kaketoe, parkiet of papegaai. Op mails wordt vaak niet gereageerd.

Radar ging verhaal halen bij het moederbedrijf Romeco Beheermaatschappij in Rotterdam, maar kwam niet veel verder dan een stapeltje brieven dat nog steeds op een verkeerde naam en adres worden geleverd.

Na de confrontatie in Krimpen aan de IJssel verscheen een bizarre verklaring op de site die treffend weergeeft waar de eigenaar zich boos over maakt: ‘Misbruik? Erger eigenlijk, als namelijk het hele land al ruim een jaar geteisterd wordt door de meest krankzinnige overheidsterreur t/m vaccinatie genocide aan toe, opgelegd en doorgedramt door een regering die eigen volk aan het uitroeien is dan zou een ‘verslaggever’ in dienst van wat zich noemt ‘publieke omroep’ zich DAAR 24/7 mee bezig moeten houden om dat PUBLIEK van de waarheid te voorzien! En dus niet met mensen die meer dan wie ook in Europa alle mogelijke moeite, inzet, informatieverschaffing geven binnen zelfs de achterlijke geldende betreffende wetgeving voor mensen die een hobby uitoefenen!’

Eigenaar Hans Meyer profileert zich via de site Weesdeweerstand als een christelijke complotdenker.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond