Deel dit artikel
-

TamTam steekt Mijnwebwinkel in het nieuw

E-commerceplatform Mijnwebwinkel schakelt internetbureau TamTam in om zijn site te vernieuwen en het onderliggende concept qua positionering strak te trekken.

Het full service internetbureau is ingeschakeld om de dienst laagdrempeliger te maken en een duidelijker gezicht te geven. Mijnwebwinkel bevindt zich immers in een sterk concurrerend landschap met bedrijven als Mijnwinkel, SEOshop en bijvoorbeeld Shopify.

“De keuze voor TamTam was al vrij snel duidelijk”, aldus Alex Pansier, eigenaar van Mijnwebwinkel. “Hun ervaring met grote klanten en platforms klonk meteen door in hun ideeën. Het vertalen naar de doelgroep en zorgen dat mensen een platform ook echt gaan gebruiken, is iets waar TamTam bekend om staat.”

Wanneer het eerste resultaat van de digitale renovatie zichtbaar wordt, houden de partijen voor zich.

Foto: olle svensson (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Mariska

Beste heer Pansier,

Het wordt tijd dat ook digitale producten verkocht kunnen worden.
Nu na 3 jaar heeft mijnwebwinkel hier nog altijd GEEN gehoor aan gegeven.

Het is tevens zeer nadelig verplicht te zijn een .nl domeinnaam naar mijnwebwinkel te moeten verhuizen. Werk gewoon eens met DNS servers, dan kun je zelf bepalen waar je je domeinnaam wilt hebben.

Functionaliteit is net zo (misschien nog wel belangrijker) dan steeds te puzzelen met het eigen design van mijnwebwinkel.

Jacob Lageveen

Mijnwebwinkel is een erg onzinnige site. Het is volledig verouderd en de looks zijn niet genoeg te bewerken. Ik hoop dat Tamtam hier wel iets van kan maken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond