Deel dit artikel
-

Tata wil iPhone gaan assembleren in India

De Tata Group uit India wil een joint venture met een Taiwanese leverancier opzetten voor de productie van iPhones in India.

Tata zou daarmee het eerste Indiase bedrijf kunnen worden dat iPhones assembleert. Dat is nu grotendeels voorbehouden aan Wistron en Foxconnin China en India.

De gesprekken met Winstron zijn nog in volle gang, dus is er ook nog geen duidelijkheid over de verhouding van de aandelen.

Het is ook nog niet duidelijk of Apple op de hoogte was van de gesprekken, maar het is geen geheim dat het Amerikaanse bedrijf zijn productie wat meer wil spreiden na de Covid pandemie.

Deel dit bericht

1 Reactie

evert

En dan lekker onder de kostprijs opereren en die arme arme mensen daar in India zwaar onderbetalen en ze een vals beeld voorschotelen van “dat ze iets goeds doen” en dan allemaal prachtige beelden laten zien van Jeff Bezos met de berichten erbij van “dat hun dit ook kunnen bereiken door hard te werken”… Yeah right……

Allemachtig wat zijn deze bedrijven toch in en in dor en door slecht, echt verschrikkelijk, en jullie brengen het allemaal alsof het GROOT nieuws is…..

Ik begrijp wel dat deze bedrijven dit niet in Europa of de US willen doen; daar trapt niemand er meer in, daar in India zijn ze zwaar hopeloos, die werken wel 12 uur voor 1 euro per dag.

SCHAN-DA-LIG!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond