Deel dit artikel
-

Techonomy integreert alle activiteiten onder één merk

Het in Eindhoven gevestigde digitaal adviesbureau Techonomy, gaat in 2022 met al haar activiteiten onder dezelfde merknaam opereren. De video- en contentproductie activiteiten, de esports/gaming activiteiten en de sportmarketing activiteiten waren in de markt bekend onder de afzonderlijke namen Create5 en SportsCloud. Deze gaan nu verder onder de naam Techonomy.

Met het samenbrengen van alle activiteiten wil het bedrijf een
eenduidig beeld in de markt creëren. Het bureau dat onder andere werkt voor DMG, Ahoy Rotterdam, energiedirect.nl, KNVB, Toverland en Team Jumbo-Visma ziet dat klanten steeds meer om geïntegreerde dienstverlening vragen.

De aangescherpte positionering heeft tevens geresulteerd in de lancering van een aantal nieuwe initiatieven. In januari 2022 wordt een nieuw online opleidingsplatform gelanceerd waar iedere marketeer zich de allerlaatste digitale kennis eigen kan maken. Daarnaast zal het bedrijf een joint venture starten met partner Team Sportservice die sport-monitor oplossingen voor overheden ontwikkelt en implementeert. Ook zal de uitbreiding van het
internationale klantportfolio nadrukkelijk aandacht krijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond