Deel dit artikel
-

Tele2 Zakelijk gaat op in T-Mobile Ondernemen

Tele2 Zakelijk stopt op 1 augustus met de verkoop van mobiele diensten. Nieuwe klanten sluiten vanaf dat moment een zakelijk mobiel abonnement bij T-Mobile Ondernemen af. Voor de huidige mobiele klanten van Tele2 Zakelijk verandert er niets.

Volgens beide gefuseerde partners wordt het beste van de twee werelden voor de zakelijke markt nu samengebracht. Léon Toet, directeur Zakelijke Markt: ‘Dat geeft ons de schaalgrootte om al onze zakelijke klanten optimaal te bedienen en de markt verder op te schudden.’

Als promotie voor de samensmelting van beide bedrijven wordt Unlimited data en bellen op het beste mobiele netwerk van Nederland nu extra voordelig aangeboden, voor 25 euro.

@Work is de nieuwe naam van het gecombineerde portfolio van beide telecomproviders voor zakelijk mobiel.

Particuliere klanten van Tele2 kunnen hun mobiele diensten en toestellen online blijven bestellen in de webshop of bij de resellers van Tele2. Het merk Tele2 blijft bestaan.

Deel dit bericht

3 Reacties

B van gameren - Geen particulier

Dit vind ik heel fijn dat ze samen gaan dat is de beste manier hoe groter hoe sterker voor de klanten dit vind ik fijn

Satif

De twee na slechtste provider zijn samen gegaan. Die kan niet beter worden.

Arie

Ik heb ooit een mantelovereenkomst afgesloten voor vast, mobiel en acces bij Tele2, enorm drama en er kon niet geleverd worden. Overeenkomst ontbonden en toen naar t-mobile.. Je raad het niet… zelfde verhaal! Binnenkort weer ergens anders heen. Laat ze eerst zichzelf fixen voordat ze weer dit soort projecten starten

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond