Deel dit artikel
-

Telecardioloog HartWacht op eHealth Convention

Igor Tulevski, oprichter van Cardiologie Centra Nederland, vertelt op eHealth Convention begin oktober over HartWacht, de 24 uurs telecardioloog, die hij in samenwerking met FocusCura ontwikkelde voor hartpatiënten. Een best practice over het ontwikkelen van een vernieuwende app en hoe deze uitkomst biedt voor hartpatiënten, de arts, het ziekenhuis en de verzekeraar.

Uwe Diegel, CEO bij iHealtLabs Europe, presenteert zijn visie op connected health, de grote hoeveelheden data die daarmee zijn gemoeid en de waarde van apps en devices voor zowel de gezondheidszorg als de patiënt. Mahiben Maruthappu, arts en adviseur van de National Health Service UK, licht toe hoe de sector in vijf jaar tijd een innovatie-inhaalslag kan maken.

En Jeroen De Flander, internationaal strategie-implementatie expert bij TIAS School for Business and Society, presenteert de sessie ‘e-health: van denken naar doen!’ een aantal praktische tips om te innoveren.

eHealth Convention valt dit najaar samen met Amsterdam eWeek, waarin ook Emerce eDay wordt gehouden. Zoals gebruikelijk vindt het congres weer plaats in Pakhuis de Zwijger, op 4 oktober. Tickets zijn hier te koop.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond