Deel dit artikel
-

Telegraaf en Hyves hebben ‘grootste EK-poule’

Hyves en De Telegraaf hebben samen naar eigen zeggen ‘de grootste EK-poule van Nederland’ opgezet. Hyves-leden kunnen een widget met een tussenstand plaatsen.

De EK-poule staat zowel op Hyves als bij Telesport. Ook in de papieren krant wordt de poule gepromoot, maakten beide bedrijven donderdag bekend. Na enkele dagen hebben zich al meer dan 15 duizend deelnemers aangemeld. De teller bij concurrent Ekpoultje.nl staat overigens al op 20 duizend deelnemers.

Met een speciale widget kunnen Hyves-leden zien hoe ze het in de poule doen vergeleken met hun Hyves-vrienden. Prijzen zijn onder meer kaarten voor EK-wedstrijden en een reis naar Brazilië.

De techniek van de EK-poule wordt verzorgd door Sportdreams en de koppeling tussen Hyves en De Telegraaf is gemaakt door Open Sociaal.

Vergelijkingen

Medeoprichter Raymond Spanjar van Hyves vindt het ‘leuke’ aan de poule ook dat niet alleen vergelijkingen tussen vrienden mogelijk zijn. "Je kan ook zien hoe je het doet in vergelijking met bijvoorbeeld je stad of het hele land. Zo zullen we eindelijk weten wie in Nederland het meeste verstand van voetbal heeft."

In de poule moeten deelnemers meer dan alleen de uitslagen van 24 groepswedstrijden en 15 finaleduels invullen. Ook het invoeren van het totaal aantal goals, gele kaarten en rode kaarten wordt verlangd.

Belastingdienst

Weblog Marketingfacts heeft zijn eigen Euro 2008 Manager, gemaakt door JWE. Andere online EK-poules schieten ook als paddestoelen uit de grond. De Belastingdienst heeft al laten weten van het letten op winsten uit de gokwedstrijden dit keer ‘geen speerpunt’ te maken.

Deel dit bericht

11 Reacties

REMO

nAAR EIGEN ZEGGEN? PRAATJESMAKERS ZIJN HET!! KRIJGT EEN BERG SPAM OVER JE HEEN!!KIJK OP http://WWW.EKPOOLTJE.NL DAT IS PAS OK!!

Thomas

Echt niet de grootste!!!!! EKPOULTJE.NL is toch echt groter. Meer dan 20.000 inschrijvingen en inderdaad SPAM vrij. Je hele doopcel moet je invullen bij de Telegraaf en Hyves.

Michael

Volgens mij is http://www.ekpoultje.nl nog steeds de grootste ek-poule van Nederland. Die gasten hebben zo een 5000 meer inschrijvingen.

JJ

Ik vind de poule http://www.voetbalvirus.nl ook wel erg lekker werken!

Ton

Los van wie de grootste heeft (laten we dat over twee weken bekijken, als het EK begint), hier een overzicht van voetbalpoules waar je al dan niet een prijs kunt winnen: http://www.tonsument.nl/2008/05/20/overzicht-ek-2008-voetbalpoules-en-voetbalmanagers/

Thijs

Ekpoultje is inderdaag nog steeds de grootste. Maar inschrijving is wel gestart in januari 2008 . Telegraafpoule vorige week vrijdag.  Leuke strijd lijkt me! 

roeland

Wat een leuke reacties met Caps Lock enzo. Ik zie nog niet helemaal hoe je een berg spam over je heen krijgt met de EK poule van Hyves & Telegraaf, maar dat zal aan mij liggen. Wij hebben iig. heel veel plezier gehad aan het bouwen van de koppeling tussen de poule-leverancier SportDreams en Hyves, de realisatie van het interactieve gadget dat tijdens het EK je persoonlijke ranglijst wordt en natuurlijk het systeem dat de rankings per Hyver gaat bijhouden zodadelijk tijdens het EK. De inschrijvingen nemen inmiddels een virale vlucht en volgens mij duurt het dan ook niet lang voordat we EkPoultje hebben ingehaald ;-) ps. don't get me wrong capslock-dudes maareh ekpoulTJE impliceert toch al dat je nooit de grootste gaat worden? Ook weer met een dikke knipoog smiley voor de duidelijkheid ;-) Daarbij: uiteindelijk gaat het natuurlijk ook niet om wie de meeste inschrijvingen binnenhaald, maar om het voorzien van een leuke game voor de deelnemers: Het delen van de ervaring van het EK, iets om over te praten, en een extra spanningselement. Beleef het EK met je eigen extra spel, instant betrokken bij elke game.  

Mark

Leuke discussie: Is het spam als je mensen de gelegenheid geeft om hun vrienden uit te nodigen voor zo'n Poule?

Twan

Nou dat werkt geweldig. Ik vergeet een veldje in te vullen in de voorspelling, krijg vervolgens een blanco scherm "Incomplete prediction" en… niets.  Last minute klus?

Gabor

http://www.sport2000.eu heeft een intressante pool, je kunt er games spelen en zo je eigen highscore neerzetten, heb je de meeste punten dan kun je grote prijzen winnen waaronder een LCD-tv scherm en EK tickets, succes en vooral veel plezier.

vincent bosman

Wie heeft er nu eigenlijk wat gewonnen en tot welke plaats
waren er prijzen beschikbaar?
groet,
vincent

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond