Deel dit artikel
-

Tell Sell neemt VeilingActies.nl over

Tel Sell, bekend van de homeshoppingkanalen, heeft VeilingActies.nl van Dutch Concept Group overgenomen.

Veilen was altijd al iets dat op het ambitielijstje van Tell Sell stond, zo laat het bedrijf weten. Men ziet ook kansen in het veilen van artikelen via televisie en voor een uitrol naar de andere landen.

In principe is het concept zo ingericht dat de aanbieders zelf voor hun afhandeling met de consument zorgdragen, maar dankzij de logistiek van Tell Sell kan men ook aanbieders faciliteren die hier niet op zijn ingericht.

VeilingActies.nl werd in oktober 2010 opgericht. Doordat het bedrijf een strategische samenwerking aanging met Sanoma Media kende VeilingActies.nl vanaf november 2011 naar eigen zeggen een groeispurt.

In de beoogde samenwerking zal Tirato.nl – ook onderdeel van Dutch Concept Group en ontwikkelaar van VeilingActies.nl – Tel Sell blijven faciliteren met de doorontwikkeling en optimalisatie van het online concept. Dutch Concept Group behoudt een minderheidsbelang in VeilingActies.nl.

Van Sanoma Media wordt afscheid genomen. Daarnaast zal het bedrijf worden ondergebracht in een nieuwe onderneming genaamd Tel Sell Auctions BV. De merknaam VeilingActies.nl blijft gehandhaafd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond