Deel dit artikel
-

Ter ere van de Walkman

De zeventigste verjaardag van de Walkman was voor Sony aanleiding om iets bijzonders te ontwikkelen. De Signature Series bestaat uit een hoofdtelefoon, walkman en versterker van hoge kwaliteit.

De MDR-Z1R-hoofdtelefoon heeft een breed frequentiebereik. De 70mm HD-driverunit zorgt voor een gecontroleerde luchtstroom en volgens Sony ‘platte, vlakke golven’.

De iconische walkman werd opgeknapt met de WM1, NW-WM1Z en NW-WM1A. Ieder muziekbestand kan in High-Resolution Audio afgespeeld worden. De nieuwe DSEE HX heeft zelfs vijf modi die de gebruiker kan selecteren op basis van het type muziek; Standard, Female Vocal, Male Vocal, Percussion of Strings.

e TA-ZH1ES-hoofdtelefoonversterker voorziet in hogere geluidskwaliteit via de hoofdtelefoon. Deze versterker levert perfect geluid van High-Resolution Audio (tot DSD 22,4MHz/PCM 768kHz/32bit) af voor een echte muzikale luisterervaring thuis.

En dan is er nog een digitale versterker, de S-Master, in combinatie met een analoge versterker.

De Signature Series-hoofdtelefoon en walkman zijn vanaf oktober 2016 verkrijgbaar in de Benelux. De versterker volgt vanaf eind november. Reken wel op pittige prijzen. Geen onderdeel is voor minder dan 1200 euro te koop.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond