Deel dit artikel
-

Teufel opent pop-up store Rotterdam

De fabrikant van audioproducten Teufel opent een pop-up store als extra kanaal naast zijn webwinkel. Het is het vierde fysieke verkooppunt van de Duitsers.

Afgelopen vrijdag opende Teufel aan de Coolsingel in Rotterdam zijn eerste fysieke verkooppunt in Nederland. Dat blijft in elk geval tot het einde van 2019 open en afhankelijk van eventuele bouwplannen van de pandeigenaar langer.

De winkel, gevestigd in INCONCEPT op nummer 83, deelt de vloerruimte met retailconcepten die variëren van fashion tot lifestyle en van boeken tot designmeubelen. De locatie geniet steeds meer aandacht van retailers.

CEO Sascha Mallah van Teufel in Duitsland zegt in een persbericht: “Onze kracht ligt met name in de verkoop van audioproducten via onze uitgebreide online winkel. Los van de flagshipstore in de shoppingmall Bikini Berlijn en een brandstore in Essen en Wenen hebben we verder geen fysieke winkels. Het pop-up storeconcept is voor Teufel dan ook uniek. We kijken ernaar uit om Nederlanders, en met name de Rotterdammers, nog bekender te maken met ons uitgebreide assortiment van audio-oplossingen.”

Op thuismarkt Duitsland wil Teufel tot eind 2021 twaalf nieuwe fysieke filialen openen. Uiteindelijk moeten de meeste Duitsers binnen anderhalf uur afstand van een winkel wonen, dus op lange termijn wil het bedrijf nog meer vaste verkooppunten openen. De Nederlandse pop-upstore is in vergelijking hiermee een proefballonnetje.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond