Deel dit artikel
-

The Good Roll en Budbee starten samenwerking voor bezorging

Duurzame startups The Good Roll en Budbee slaan de handen ineen. Vanaf deze maand wordt het 100% boomvrij en duurzame toiletpapier van The Good Roll ook met Budbee bij klanten thuis bezorgd.

The Good Roll is een bedrijf dat 100% gerecycled toiletpapier verkoopt. Met 50 procent van de nettowinst bouwt The Good Roll toiletten in diverse landen in Afrika. Belangrijk bij de keuze voor de nieuwe pakketbezorger was voor The Good Roll dan ook het duurzame karakter van het Zweedse logtech bedrijf.

Met de technologie van Budbee is het mogelijk om een bestelling van The Good Roll tot op de minuut nauwkeurig te traceren. Door deze technologie wordt ruim 97 procent van de pakketten van Budbee bij de eerste poging ook daadwerkelijk bezorgd en vindt er bijna geen onnodige uitstoot plaats door retourzendingen.

Met de samenwerking met Budbee hoopt The Good Roll verder te kunnen groeien in het buitenland. Zo lanceert het bedrijf later dit jaar een campagne in Zweden waarin ook Budbee een rol zal spelen. Binnenkort wordt ook België aan het rijtje landen toegevoegd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond