Deel dit artikel
-

The Oval Office breidt uit naar Duitsland

Het Nederlandse bureau The Oval Office en het Duitse bureau STAGG & FRIENDS hebben hun krachten gebundeld. Met deze fusie ontstaat volgens beide partners een van de grootste bureaus voor experience-driven communicatie van Europa met een team van ruim 130 experts en vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs.

‘Dat Nederland en Duitsland een sterke economische band hebben, is een feit. En dat is niet voor niets. We vullen elkaar aan en staan samen sterker,’stelt Bart van Wanrooij, Managing Director The Oval Office Nederland.

STAGG & FRIENDS creëert en implementeert impactvolle corporate events,merkactivaties, leer- en ontwikkelingsprogramma’s en live communicatiecampagnes. Met een team van meer dan 30 experten bezet het bureau al sinds twee decennia een prominente plaats in de Duitse markt. Het ontving meer dan 80 internationale prijzen voor campagnes voor Volkswagen, Henkel, ada, Mercedes Benz, got2b, Porsche, Powerbar en veel andere merken. In 2020 behaalde het bureau de eerste plaats in de officiële ‘German Event Creative Ranking’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond