Deel dit artikel
-

The VR Room opent eerste locatie in Amsterdam

Op 1 september opent The VR Room haar deuren in Amsterdam. In Sloterdijk is een oppervlakte van 400 vierkante meter beschikbaar, vlak naast station Amsterdam Sloterdijk.

In maart 2018 introduceerde The VR Room haar eerste VR Escape Rooms in samenwerking met gamebedrijf Ubisoft. Bezoekers betreden er het universum van de populaire franchise Assassin’s Creed aan de hand van twee verschillende games. VR Rooms zijn beschikbaar in Haarlem en Utrecht. Ook organiseert het bedrijf evenementen op locatie, soms met partners als Make-A-Wish Nederland en de MediaMarkt.

De nieuwe vestiging in de hoofdstad combineert alles waarmee The VR Room naar eigen haar groei mogelijk heeft kunnen maken, zoals exclusieve licenties, 3vs3 VR Lasergamen, Assassin’s Creed VR Escape Rooms in samenwerking met Ubisoft en Full Motion Racing Simulators.

Bij het spelen van VR Lasergamen nemen drie spelers het op tegen drie andere spelers en worden zij uitgerust met een VR headset, een robuust wapen en een speciaal vest, zodat spelers daadwerkelijk de impact voelen als ze worden beschoten. Daarnaast kunnen spelers dekking zoeken achter fysieke torens om interactie met de echte wereld te versterken.

Foto’s The VR Room

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond