Deel dit artikel
-

The Cloakroom stelt country manager Benelux aan

Personal shopping-dienst The Cloakroom legt de fundamenten voor zijn internationalisering en stelt een country manager aan voor thuismarkt Nederland. Fieke Kreischer wordt verantwoordelijk voor Nederland, België en Luxemburg.

Kreischer verlaat daarvoor haar positie als Beneluxbaas bij Survey Sampling International.

De shoppingdienst maakte eerder deze week nog bekend dat het 1,2 miljoen euro aan seed capital heeft opgehaald bij Kees Koolen en Hein Pretorius en Connect Ventures. Daarmee wil de jonge onderneming uitbreiden naar de rest van de Benelux en Scandinavië. Daarna moeten andere landen volgen.

Het bedrijf, dat zich enkel op mannen richt, is in feite een winkel met daarin servicegericht personeel. Klanten vertellen aan de vrouwen van The Cloakroom wat hun smaak en stijl is en krijgen op basis daarvan een doos met kleding geleverd. De gemiddelde waarde daarvan ligt rond de duizend euro. Uiteindelijk wordt voor zo’n driehonderd euro gehouden, en afgerekend. De rest gaat retour magazijn.

Met het uitbreiden van het geografisch bereik zal The Cloakroom meer country managers aanstellen. Zij zijn verantwoordelijk voor de operationele zaken in hun gebied.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond