Deel dit artikel
-

Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een ‘unieke inkoopkorting’ bij de groothandel te bieden. Meer dan 13.000 restaurantpartners kunnen kortingen krijgen tussen 3 en 5 procent bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Bij bestedingen tot 250 euro krijgen Thuisbezorgd.nl partners standaard 3 procent korting aan de kassa, boven de 250 euro geldt een korting van 5 peocent. De korting wordt gekoppeld aan de Makro-pas en wordt daarmee direct aan de kassa verwerkt.

Doordat de groothandel ook werkt met een staffelkorting op de meest verkochte producten voor de horeca, kan de korting nog hoger oplopen.

‘Thuisbezorgd.nl is alleen succesvol als onze restaurant partners dat ook zijn. Zeker in de huidige uitdagende tijden voor het mkb, willen we ervoor zorgen dat ook de kleine onafhankelijke restaurants succesvol blijven. De samenwerking met Makro levert deze restaurants direct voordeel voor hun inkoop op,’ zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

De aankondiging valt samen met de horecabeurs Horecava in de Amsterdamse Rai.  Restaurantpartners kunnen op de beursstand direct hun Makro korting activeren. Overige partners kunnen de activatie via deze site aanvragen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond