Deel dit artikel
-

Thuisbezorgen Albert Heijn naar 1 miljoen huishoudens

De opening van een nieuw Home Shop Center en de uitbreiding van in België hebben ervoor gezorgd dat honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België vanaf deze week bij Albert Heijn de boodschappen kunnen laten thuisbezorgen.

Met de toevoeging van 350.000 huishoudens in Noord-Brabant (Breda, Tilburg, Goirle, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Geldrop) wordt het totaal van 1 miljoen Nederlandse huishoudens aangetikt.

Een jaar geleden introduceerde Albert Heijn de gratis bezorgservice voor één- en tweepersoonshuishoudens.

In België pakt Albert Heijn door met ‘Albert Heijn aan huis’. Vanaf 16 november staat de teller daar op 1,4 miljoen huishoudens die de boodschappen thuis kunnen laten bezorgen. Aan het bezorggebied worden onder andere Knokke, Brugge, Kortrijk, Waregem, Oostende en Roeselare toegevoegd.

Om de snelle groei op de online markt in Nederland en België mogelijk te maken, opent Albert Heijn morgen het inmiddels achtste Home Shop Center (HSC) in Roosendaal. Het nieuwe HSC heeft een oppervlakte van 23.000 vierkante meter en gaat 40.000 bestellingen per week verwerken voor klanten in België, Roosendaal, Bergen op Zoom, Zeeland en Breda.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond