Deel dit artikel
-

Tien miljoen voor Superlist, van de makers van Wunderlist

Softwarebedrijf Superlist ontvangt een investering van tien miljoen euro van onder meer EQT Ventures. Het nieuwe product van de makers todo-app Wunderlist is nog niet gelanceerd, maar doorliep al twee rondes om de business op te starten.

Vanochtend maakte Superlist uit Berlijn via Twitter de nieuwe investering bekend. Ook Cherry Ventures en Visionaries VC doen mee in deze ronde. Beiden zijn puur Europese investeerders.

Afgelopen zomer doorliep de start-up al een kleine ronde met particuliere investeerders en Cherry VS Onder meer Messagebirds Robert Vis deed daaraan mee. Toen werd 3,5 miljoen euro opgehaald.

Superlist wordt een zogeheten productivity tool die zich richt op de menselijke kant van taak- en projectmanagement. Die claim zal hoofdzakelijk tot uitdrukking moeten komen in een onderscheidene gebruikersinterface en een rijke set met ingebakken functies.

Het team achter deze app werd bekend met zijn eerdere softwareproduct Wunderlist. Dat was een digitaal takenlijstje. Microsoft kocht het in 2015 voor naar verluidt honderd à tweehonderd miljoen dollar. Het product ging uiteindelijk op in Microsoft To Do.

Foto: SusaTom (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond