Deel dit artikel
-

Ties Arts nieuwe directeur Sitecore Benelux

Na dertien jaar bij Microsoft Nederland verlaat Ties Arts het management team om de leiding te nemen bij Sitecore in de Benelux.

Sitecore stelt Arts aan om de volgende groei van het lokale filiaal te begeleiden. De onderneming heeft een achtergrond in content management systemen, maar profileert zich net als branchegenoten steeds meer als instrument voor marketingautomatisering, intelligence en analytics.

Om de focus op innovatieve technologie duidelijker vorm te geven, stelde Sitecore vorige maand in Amerika nog twee topmanagers van Salesforce.com en Intel aan.

“Het is mijn ambitie om marketeers te voorzien van technologie en op hun best te laten zijn om digitale ervaringen met hun klanten te perfectioneren”, aldus Arts.

Microsoft Nederland kan op zoek naar een nieuwe chef Corporate Accounts. Eerder dit jaar verliet ook Jeroen Verkroost het management, om naar De Persgroep te gaan. De vacante positie van Theo Rinsema, directeur Nederland, vult het softwarebedrijf op met de aanstelling van Edwin Hageman.

Foto: Richard Summers (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond