Deel dit artikel
-

Tikkie op Emerce Next

De oprichter van Tikkie Freek de Steenwinkel heeft onlangs zijn vertrek bij ABN aangekondigd, maar de betaalapp blijft natuurlijk gewoon bestaan en wordt eind juni nog volop in het zonnetje gezet op Emerce Next in de Beurs van Berlage. Emerce Next brengt de technologie van morgen naar vandaag. Het is dé dag voor 1000 tech talenten met zeker vijftig sessies, challenges en demo’s van aansprekende organisaties en internationale experts.

Tikkie heeft inmiddels meer dan 5 miljoen gebruikers. Zij betalen 200.000 Tikkies per dag, 57 procent zelfs binnen één uur. Dit is niet alleen maar handig voor consumenten onderling, maar steeds meer bedrijven zien de voordelen. Hoe kan Tikkie ook jouw betalingen sneller, makkelijker en leuker maken? Op Next hoor je er meer over. Niet van Freek de Steenwinkel zelf, die eerst zou spreken, maar van collega Moreno Kensmil, de Digital Marketing Lead bij Tikkie.

ABN is als sponsor stevig vertegenwoordigd op Emerce Next, en in diverse sessies komen diverse onderwerpen aan bod. Sander Littooy is werkzaam bij ABN AMRO als Business Developer. Daar probeert hij de klantvraag te vertalen in nieuwe producten. Zo heeft hij meegewerkt aan Tikkie, Wallet en Wearables.

ABN AMRO heeft recent wearables geïntroduceerd voor haar klanten. In een open-tafel-discussie gaat Littooy dieper in op het probleem dat wearables moet oplossen voor klanten in een snel digitaliserende wereld.

Maarten Spit gaat het vooral hebben over open banking en API’s, waarmee koppelingen met andere diensten mogelijk worden.

ABN AMRO onderneemt ook proactief stappen om cybercriminelen voor te blijven en door de beveiliging van de bank te verbeteren. Gedurende hun sessie zullen Max Kersten & Rob Muris inzage geven in hetgeen ABN AMRO doet op het gebied van Threat Intelligence en Red Teaming. Daarnaast zullen we gezamenlijk een actuele bedreiging analyseren.

Emerce Next brengt de technologie van morgen naar vandaag. Pioniers en experts, innovators en early adopters spreken er over het succes van onder meer VR, AI, IoT en blockchain.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond