Deel dit artikel
-

Een Tinder voor woning- en kamermarkt

Je kon er op wachten: een Tinder voor huurwoningen of kamers. Huurwoningplatform Esteon heeft nieuwe website voorzien van speciale functionaliteit vergelijkbaar met de datingapp: niet de bezoeker, maar Esteon zoekt de ideale huurwoning of kamer.

Woningzoekenden kunnen voortaan op Esteon.com naast huurwoningen ook (studenten)kamers, zogenoemde expat rentals en seniorenwoningen vinden.

Via een eigen ontwikkeld algoritme vindt Esteon de ideale huurwoning op basis van door de gebruiker opgegeven criteria. De woningzoekende kan de keuze vervolgens liken of disliken. Bij een like stuurt Esteon de contactgegevens van de verhuurder door. Bij een dislike kan de woningzoekende aangeven waarom de woning niet voldoet.

De kwaliteit van het huidige woningaanbod is niet te verbeteren, maar de kwaliteit van de matches wel, zegt Gijs-Jan Witkamp van Esteon.

Esteon introduceerde in 2014 al wat het noemt het slimme vinden van huurwoningen zonder eindeloos te zoeken. Esteon analyseert het zoekgedrag en zorgt dat de woningzoekenden een huurwoning of kamer vinden die aan hun persoonlijke eisen voldoet. De dienst is nu beschikbaar in 28 steden binnen Nederland.

Deel dit bericht

2 Reacties

Voordeelmobiel

Ik heb esteon gezocht in de play store van samsung, maar krijg niet de juiste app er uit. Wat is de naam van de app?

Huurwoningervaringen

Wat is jullie ervaring met het gebruik van de website?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond