Deel dit artikel
-

Tjeerd Kooij verlaat WebAds

Directeur en oprichter Tjeerd Kooij van online reclamenetwerk WebAds trekt zich terug van het operationele toneel bij zijn bedrijf.

Dat maakte hij zojuist bekend met een bericht aan zakelijke relaties. “Ik heb besloten om me binnenkort volledig terug te trekken uit de dagelijkse operatie. Al geruime tijd heb ik de drang om uit de comfortzone te stappen en om te zien hoe ik me op zakelijk gebied nog verder kan ontplooien.”

Hij blijft aan als aandeelhouder en zal zijn taken komende tijd overdragen aan compagnon Xavier Schijffelen.

Terugkijkend omschrijft hij zijn ervaringen kort samengevat met: “Van de banners die per floppy werden getraffickt tot en met automated trading op de mobiele telefoon. Van de hype van internet tot jongvolwassen mediumtype.”

Foto: Sebastien Wiertz (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Carl Bahnmuller

Tjeerd, niets zo prettig om uit je comfortzone te stappen. Ben overtuigd dat je wederom succesvol zal zijn, doch beleef vooral veel plezier en kijk eens of jij je ervaring kan delen en anderen daarmee verrijken. Goede reis !

MR

Mooi! Tijd voor een nieuwe generatie. Als jonge sales executive kreeg je hem toch nooit aan de telefoon en beantwoorde hij zijn emails nooit…

G.

Ik denk dat dat eerder aan jou ligt MR. Tjeerd: veel succes!

MR

Ik wilde iets van hem kopen, voor de goede orde..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond