Deel dit artikel
-

TMG Startups verrijkt met ‘reislogger’

Incubator TMG Startups, onderdeel van het Telegraaf concern, is uitgebreid met een tweede startup Polarsteps. Polarsteps is de eerste startup die voortkomt uit het interne wervingsproces binnen TMG. Eerder contracteerde TMG Startups Easygiven en begon het een samenwerking met Partyclap.

Polarsteps logt geen reizen, maar verhalen. Door slim gebruik van de nieuwste technologie leg je de route die je aflegt en de momenten die je beleeft direct vast, zodat je veel meer tijd overhoudt om te genieten van je avontuur.

Het idee van Niek Bokkers maakte al in 2006 furore toen hij tijdens een zeilreis software schreef die updates met zijn familie deelde via satelliettelefoon. Vele rondreizen – en prototypes – later besloot hij dat het tijd werd om zijn ideeën echt concreet te maken. Zijn ‘virale’ reisupdates hadden inmiddels de interesse van Koen Droste gewekt, met wie hij samen het huidige team samenstelde.

De bètaversie wordt voor steeds meer reizigers worden opengesteld, totdat deze begin volgend jaar voor iedereen beschikbaar is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond