Deel dit artikel
-

T-Mobile begint landelijke test 5G

T-Mobile start morgen met het testen van zijn 5G-netwerk op landelijke en lokale schaal, in Den Haag.

Hiertoe ontving T-Mobile van het Agentschap Telecom een landelijke testvergunning van 2 x 10MHz voor een jaar en een regionale testvergunning. Die bevinden zich bieden in de 700 MHz-band. Vanwege het Europees uitfaseren van digitale ethertelevisie in die band is die ruimte vrij. De 3,5 GHz band nog niet helemaal.

Richard Marijs, netwerkstrateeg bij T-Mobile zegt in een persbericht: “De testvergunningen maken het voor T-Mobile mogelijk nu al te testen hoe haar mobiele netwerk en apparatuur samenwerken met 5G op de 700 MHz-frequentie. Zo worden de dekking en prestatie van deze frequentie voor mobiele diensten onderzocht en wordt gekeken naar hoe dit zich gedraagt in stedelijk- en buitengebied en op de Noordzee.”

De 700 MHz-band is per 1 januari 2020 beschikbaar voor mobiele communicatie. Wie welke gebruiksrechten krijgt, moet nog via een veiling worden bepaald. T-Mobile beloofde vooruitlopend op de overname van Tele2 dat het als eerste in Nederland een 5G-netwerk in bedrijf zou hebben (PDF).

In Engeland, bijvoorbeeld, zijn alle mobiele operators al commercieel live met 5G.

Foto: lukema (cc)

Deel dit bericht

57 Reacties

G.J. Dragt

Ik heb momenteel 2 T Mobile abonnementen, maar zodra T Mobile 5 G uitrolt overweeg ik mijn abonnementen op te zeggen.
Zolang er niet beter getest is wat het met onze gezondheid doet vind ik het onverantwoord om 5 G in gebruik te nemen.

Steven

G.j dragt ik ben het helemaal met je eens
Ik maak mij ook best wel zorgen wat betreft het 5g netwerk en wat het met de gezondheid doet

Bram

Je kan je natuurlijk ook gigantisch aanstellen als deze gasten hierboven.

“According to expert agencies and the studies conducted so far, there’s nothing to suggest 5G millimeter wave is a significant health risk.”

Bron: https://www.cnet.com/news/5g-phones-and-your-health-what-you-need-to-know/

W. ter Berg

Helemaal met G.Dragt eens! Onverantwoord om nu al met zulke hoge frequenties te gaan werken en onze gezondheid er aan bloot te stellen ,terwijl echt niet voldoende onderzocht is welke schade het kan toe brengen .Er zijn al talloze wetenschappers die waarschuwen voor de gevolgen voor onze gezondheid!

Chris Peeters

Er staat dat er getest gaat worden op 700 MHz. Later komt daar 3,5 GHz bij. Nb: je router bij je thuis zit op 2,4 of 5GHz. Helemaal geen mmwaves. O, ja van vaccineren krijgen kinderen autisme, en de bijen sterven door electromagnetische straling. Onzin allemmal

Milan

Een filmpje laat zien hoe een plant zich ontwikkeld met en zonder wifi. Het plantje zonder groeide 2x zo mooi. Kan jezelf wel raden wat het met babies doet… Ik wil weer terug naar ²
2G.

Chris Peeters

En dat was een wetenschappelijke proefopstelling? Overigens komt meer dan 90% van apparaten die je zelf gebruikt. Dus of alle apparaten bij het vuilnis, of alle apparaten weer aan een draad.

Jak Duman

Zodra t wordt ingevoerd zeg ik ook mijn abonnementen op Mfuckers tering kanker magolen

Cornelia Hijink

Nu ‘valt het nog mee’, maar hoe meer apparatuur gaat stralen op 5G, hoe sterker de straling wordt. Vele malen sterker dan wat we nu hebben. Verder kunnen ze 4G voorlopig niet opheffen, denk ik, omdat daar ook nog apparatuur op werkt. Er is wel onderzoek uitgevoerd naar de Ecologische Effecten van EM straling – bij het RIVM is een literatuurstudie daarnaar op te vragen. Samenvatting verscheen in Tijdschrift Milieu – Dossier – april 2013/ Daarin worden schadelijke effecten aangetoond zoals: flink gedaald broedsucces vogels, sterfte van kikkers/padden, bijenkolonies die in paniek raken en uitvliegen, en meer. Maar er staat dat de effecten van EM straling op planten en dieren niets zeggen over wat het met mensen doet. Ikzelf denk daar anders over.

Bas Her

Als 5G doorkomt zeg ik m’n abonnement direct op en ga ik emigreren!

Kai

@bram:
The National Toxicology Program (NTP) concluded there is clear evidence that male rats exposed to high levels of radio frequency radiation (RFR) like that used in 2G and 3G cell phones developed cancerous heart tumors, according to final reports released today.1 nov. 2018

Joeri

Nou, Bram, tegeover jouw linkje staan er enkele duizenden op het net die juist aangeven dat het wel degelijk schadelijk is. Honderden doktoren van over heel de wereld waarschuwen hier voor, maar wij hebben nu eenmaal een overheid die zich graag in laat pakken door de telecomindustrie vanwege de economische belangen. Wanneer je het ministerie erop aanschrijft krijg je alleen maar nietszeggende antwoorden terug, bel je KPN: precies hetzelfde. Er is helemaal geen officieel onderzoek dat uitwijst dat het op de lanegere termijn onschadelijk is, maar daar hoor je verder (uiteraard) niemand over.

peter

Aan alle mensen hierboven: wie heeft er besloten zijn telefoon/iphone/samsung weg te doen? en wie belt/appt en internet er nog dagelijks mee? Je mobiele telefoon is de grootste straler die we om ons heen hebben. Het maakt helemaal niet uit of die werkt op 5G, 4G, of 2G! de ergste straling komt van je mobiel zelf, en die heb je ook nog eens dicht bij je hersens als je ermee belt. Dus iedereen die zegt zijn abonnement op te zeggen als tmobile met 5g komt… die snapt niet waar die mee bezig is.

Joeri

Dat klopt, Peter, maar waar we voor 2G, 3G en 4G allemaal onze ogen gesloten hebben gehouden omdat naderhand pas mondjesmaat bekend werd gemaakt dat ook die netwerken en mobieltjes schadelijk zijn, zijn die netwerken helemaal ingeburgerd en niemand die zich er nog zorgen om lijkt te maken. Sterker, ik las gisteren dat de bankpassen waarschijnlijk gaan verdwijnen en we dadelijk allemaal met onze mobieltjes gaan betalen aan de kassa dus ik vrees dat zonder mobieltje het vrij lastig leven gaat worden. Oftewel, er is geen ontkomen aan. Dit netwerk, echter, krijgt op voorhand naar verhouding veel meer aandacht (voornamelijk vanuit de publieke sector, niet vanuit overheden of bedrijfsleven) en roept daarom ook meer weerstand op.

bram

@Joeri, wellicht handig om je te richten op wetenschappelijke artikelen i.p.v. Facebook nieuws. Het valt me op dat voornamelijk de man en vrouw van middelbare leeftijd hier vooral over klaagt. Zij beschikken veelal over een lage scholing en niet het kritisch vermogen om vragen te stellen over content wat ze lezen. Daarnaast zijn zij ook vaak bang voor de toekomst en afkerend tot technologische ontwikkeling.

@jak dumak, lekker bezig pik!

Joeri

@Bram: Dat zou goed kunnen, misschien omdat de meeste van hen kinderen en/of kleinkinderen hebben, zou dat een mogelijkheid kunnen zijn? Fijn om meteen op de hoop van FBers gegooid te worden. Lees jij maar jouw échte nieuws dan lees ik het mijne. Er zijn echter plekken en landen op deze wereld waar ze het beter lijken aan te pakken dan hier.

henk janse

Als dit geneuzel over 5g zou kloppen hebben we met antennes in Lopik en Smilde straling opgelopen. Dezelfde frequenties als digitale tv…
Zucht….

L.Tatalian

Het moet verboden worden om providers 5G wifi uit te laten zenden. 5G netwerk beïnvloed gedrag van mensen, ze kunnen je een spectrum van verschillende gevoelens geven. 5G wifi is een onzichtbare wapen. Mensen wordt aub wakker, 5G wifi is te gevaarlijk. Laat het niet naar je toe komen!

bram

@Joeri, tuurlijk gast. De maanlanding was ook een hoax toch? 9/11 een inside job! Pas maar op dat je aluminium hoedje niet afwaait met de windhozen deze week

Joeri

@bram..Dus wanneer ze in Denemarken, Japan, Israel en nog een aantal andere plekken op de wereld er een stop op zetten dan zijn zij achterlijk natuurlijk?. Hoogst origineel weer, dat aluhoedje, maar ik zou zeggen: luister of kijk eens naar duizenden gerenommeerde wetenschappers uit tientallen landen en hun waarschuwingen dan naar onze overheid die de stralingsnormen aanhouden die door mensen uit de telecomindustrie zijn bepaald. Overigens is het best wel een beetje makkelijk om elke theorie maar op één en dezelfde hoop te gooien. Ik heb het niet over de maanlanding of 9/11, hou je even bij het onderwerp zeg. 5G ongevaarlijk naar uw mening, prima, maar doe niet of ik achterlijk ben alstublieft. 😉

bram

@joeri, je negeert nu natuurlijk volledig het politieke aspect van 5G met China om je eigen argumenten beter te laten klinken. Mensen zoals jij die zich verzetten tegen technologische verbetering is precies wat er mis is met onze samenleving, de babyboomers die hun nieuws van die 2% wetenschappers op Facebook halen. In plaats je meer te verdiepen in de materie focus je op je onderbuik gevoelens en fake-news. Ik wens je in ieder geval veel succes met het smeren van essentiële olieën, waarschijnlijk ook iets waar je in gelooft.

Joeri - 1970

@bram: en blijf jij lekker argumenten ontwijken en conclusies trekken over anderen die jou goed uitkomen om de ander te proberen kleineren, meneertje. Goed bezig. Ik kan hetzelfde terugkaatsen naar jou: verdiep je eens wat meer en zeg me dan nog dat 2,3 en 4G onschadelijk zijn. Dan luister ik ondertussen wel naar de mensen uit de industrie die er geen belang meer in hebben en het tegendeel beweren, goed? Het Huawei verhaal ga ik inderdaad niet eens over beginnen, maar dat me dat beter uitkomt ontgaat me even. Maakt niet uit verder, jij zegt: onschadelijk, ik zeg: niet. Het verschil tussen ons alleen is blijkbaar dat ik dat kan vertellen zonder te ander te proberen te kleineren alsof ie niet weet waar ie het over heeft en zijn nieuws uit de fabeltjeskrant haalt. Aluhoudje, maanlanding, 9/11, Essentiële olieën, welja. Nog meer originele one-liners in petto? Oh, wacht ik zal hem invullen voor je: Ik ben natuurlijk een Groen links-gekkie? Wat jij wil gozer.

peter

Sorry Joerie, maar lever mij eens die wetenschappelijke artikelen waarin bewijs wordt geleverd dat 5G schadelijk zou zijn? Er is geen bewijs en bewijs dat wordt gevonden is zeer zwak en nauwelijks significant! En aub bewijs van vooraanstaande ongesubsidieerde wetenschappers aub. Geen achterhaalde facebook artikelen… Dat andere landen een stop invoeren, wilt niet zeggen dat 5G slecht is, dat wilt slechts zeggen dat ze het verder willen onderzoeken om het zeker te weten, of om een politiek signaal af te geven.

bram

@joeri, net zoals peter al benoemt zijn er meer artikelen te vinden die jouw hypothese ontkrachten dan bewijzen. Maar zoals eerder al aangegeven haal jij voornamelijk jouw kennis en ‘expertise’ weg van je Facebook wall (zie: babyboomer 1970). Blijf in ieder geval lekker tegen de zogenaamde ‘gevestigde orde’ schoppen in je gele hesje.

G.J. Dragt

Het is altijd jammer en een zwakte dat mensen andere mensen in hokjes gaan plaatsen.
Het gaat in het laatst totaal niet meer over het onderwerp, alleen elkaar onderuit halen.
Ik blijf bij mijn standpunt, eerst onderzoeken en dan pas gebruiken, wat er nu van bekend is lijkt het niet gezond te zijn voor alles wat leeft.

Joeri

Bram, het is wel lastig om niet te beledigen hè? Heb je dat geleerd tijdens je vele wetenschappelijke studies, misschien? Wat G.J Dragt zegt: eerst onderzoeken en dan pas gebruiken. Kaart je dat aan bij de overheid, gemeente of een telecomgigant dan krijg je geen antwoord of draait men er omheen, waarom zou dat toch zijn? Peter: er is net zo min bewijs dat het onschadelijk is want er is geen langdurig onderzoek gedaan, dat geeft de industrie ook zelf toe. Gaan we dan maar naar de mensen uit die industrie luisteren of naar de vele artsen en wetenschappers die er op hameren er vooral niet aan te beginnen? En wat als die wetenschappers over een jaar of twintig gelijk blijken te hebben? Hoe ga je dat thuis aan je kinderen vertellen dan?

bram

Het is gewoon niet te discussieren met mensen die geen kennis over het onderwerp hebben en alleen de ontevreden menigte na-praten. Huidig onderzoek geeft gewoon aan dat er geen causaal verband is tussen 5G en de gezondheid van de mens. Zelfde redenatie zou inhouden dat God bestaat omdat er geen bewijs is dat hij niet bestaat. Ik heb je ook nog steeds geen bewijs zien leveren dat 5G wél schadelijk is, want het is er niet. Blijf vooral in je bubbel zitten en verzet je tegen de veranderde wereld, want vroeger was alles beter…

G.J. Dragt

Gelukkig hebben we een kenner in de discussie groep, die er wel verstand van heeft.
Kom op Bram maak ons ook wijzer zodat wij er ook positief over gaan denken.
Geef ons een paar goeie linken en/of sites waar wij alle informatie kunnen vinden.
Ik lees veel over hoe wij als kloten volkje met onze mooie aarde omgaan.
Het meeste wat wij doen is hem vernietigen en leegroven en dat allemaal voor macht en kapitaal vergaren.
Het wordt tijd dat we met elkaar eens op gaan staan en proberen wat moois te maken van onze planeet.
En nog even op 5g terug te komen, hier zitten niet veel “gewone” mensen op te wachten.
Hier gaat het ook weer om het grote kapitaal en macht.
We leveren stapje voor stapje steeds meer zelfstandigheid en privacy in.
Ik zeg wel vaak chip mij maar, dan weet iedereen gewoon waar ik ben.
Maar dat is al niet meer nodig, als je een mobieltje bij je hebt, weet ook al iedereen waar je bent.

bram

@G.J. Dragt. Even een seconde Googlen op hoogstaande kwaltiteits labels:

“According to expert agencies and the studies conducted so far, there’s nothing to suggest 5G millimeter wave is a significant health risk.”

Bron: cnet.com

“But for now, everything we know about 5G networks tells us that there’s no reason to be alarmed. After all, there are many technologies we use every day with a substantially higher measurable risk. And as Dr. Novella says, “With 5G the hazard is low—but non-zero—and the actual risk appears to be zero. We’ve picked up no signal in the real world.”

Bron: howtogeek.com

Ik bedoel mensen, zo moeilijk is dit toch niet? Het is zelfs bewezen vanuit de New York Times dat Russen massaal fake-news verspreiden om mensen zoals joery te laten geloven dat het slecht voor de mensheid is. Als er iets slechts is voor de mensheid is de straling die van je mobiel afkomt, maar daar hoor je hem niet over, gewoon de ‘mainstream media’ negeren! Het heeft overigens niks te maken met de afbreuk van de aarde, dat is een geheel andere discussie..

G.J. Dragt

Nee deze sites heb ik ook wel gelezen, ik bedoel onafhankelijke niet gefinancierde sites, waar eerlijke onderzoeken op staan.
Laten we ons nu niet allemaal manipuleren. We moeten proberen eerlijke informatie te vinden vooral eerlijke informatie is haast niet te vinden.

Joeri

Ik weet niet of je het expres doet , Dram (Ja, wat jij kan, kan ik ook hoor), maar je lult alles wel erg makkelijk weg. De Russen? Daarom komen ze in Denemarken, Japan , Brussel etc. in opstand tegen het uitrollen ook natuurlijk, wat zijn ze daar dom zeg. De oud leidinggevende van Microsoft Canada lult ook uit zijn nek, heeft waarschijnlijk helemáál geen tientallen jaren ervaring en spreekt zijn waarnemen onder drang van de Russen uit op video natuurlijk. En die overheid die mij op meerdere brieven geen duidelijk antwoord geeft, net als bij KPN (Ik werk onder een zendmast waar ze net de 5G frequenties vrij hebben gemaakt, vraag ernaar en niemand weet zogenaamd iets). W’át is er zo moeilijk aan antwoord geven op vragen die toch erg makkelijk te beantwoorden zouden moeten zijn vanuit de overheid, zeker wanneer het allemaal zo veilig is? Niks verdachts aan natuurlijk, het zijn altijd weer die Russen. En nu stop ik ff met lullen, want de persoon die met je in discussie wil slaat gewoon alle punten over die je aankaart onder het mom van: “een fb-gekkie!” voor het gemak maar over..Erg volwassen discussie weer. En jouw bronnen zijn uiterá’rd de juiste, ik haal volgens jou alleen mijn info van FB. Beetje lastig lullen met mensen die op deze manier conclusies trekken.

peter

@GJ Dragt en @Joerie: Dat is natuurlijk de bewijslast omdraaien he. Bewijs vinden dat iets ongevaarlijk is. We kennen ook nog iets als: iemand is onschuldig, tenzij het tegendeel bewezen is! Zo werkt dat ook met uitvindingen en nieuwe technologien: iets is pas schadelijk als er bewezen wordt dat het schadelijk is! En dat is met 5G gewoon nog niet bewezen! geen enkel onderzoek bewijst dit! En daarom wordt het gewoon uitgerold omdat er een economisch verdienmodel aan vast zit!

en @GJ Dracht: je schrijft het zelf al: “Ik blijf bij mijn standpunt, eerst onderzoeken en dan pas gebruiken, wat er nu van bekend is lijkt het niet gezond te zijn voor alles wat leeft.”

Dat onderzoeken hebben ze dus gedaan. resultaat? geen causaal verband tussen 5G en gevaar voor de volksgezondheid. En jouw tweede zin zegt zelf al dat je het niet zeker weet, want je gebruikt het woordt “lijkt”… oftewel: je bent zelf niet eens zeker van je stelling. Ik ben wel benieuwd waar je die stelling dan mee onderbouwt? Blijkbaar met informatie die niet onomstotelijk bewijzen dat er schade optreedt door 5G

Monique

Misschien maakt dit eea duidelijker.
Op de 700mhz stonden eerst tv zenders aan. (DVB-T) Deze hadden een vermogen van 10.000 watt per stuk.
Nu staan die uit en gaat op die zelfde frequentie de nieuwe telefoon zender aan met een zendvermogen van slechts 25 watt.
Gegevens kunt u Googelen op zendvermogen DVB-T. En zendvermogen Mobiele telefonie.

Bastiaan

Weet iemand of er de laatste week nog getest is met 5 G ? Ik hoor dus hele lage bromtoon golven. En druk op mn trommelvliezen.branderige huid en tintelingen… Ik ben wel iets gevoeliger misschien omdat ik hyperacusis heb.maar toch.. t voelt niet lekker.. Ik woon in Noordwijk groet van Bas

T-Mobile

@Bastiaan: In Noordwijk wordt niet getest met 5G. wel zijn we sinds 2 weken in Noordwijk de eerste testen aan het doen met de volgende generatie zendmasten, namelijk 6G. Wellicht heeft u daar klachten door gekregen?

Bastiaan

6G ? Dat is dan nog zwaarder! Ik wist niet eens dat dat bestond ? Dat zou dan heel goed kunnen ja.. Ten eerste : Waarom horen wij niets van die plannen ? Ten tweede: Hoelang duren die testen ? en op Welke locatie worden die testen gedaan ?

Bastiaan

T-Mobile Graag een mededeling van jullie wanneer de testen met 5 of 6 G stoppen ? Dan kan ik kijken of ik verschil merk.. dank, Bas van duijn

M.

Hoi Bas, ik heb vernomen dat ze voorlopig met 6G door blijven testen in Noordwijk door de unieke geografische ligging van deze gemeente. Een groot deel van de hoogfrequente 6G straling verwaait daar richting zee waardoor de overlast op omringende gemeenten relatief klein is. De komende maanden in elk geval geen verandering. Wellicht pas zodra de eerste (zogenaamde ultra-frequente) 7G tests op gang komen, maar dat zal pas richting eind 2020 in Noordwijk het geval zijn.

Joeri - 1970

@Peter, ‘ze’ hebben onderzoek gedaan. Dat zegt de FCC ook, maar dat zijn mensen met belang in de telecomindustrie. Er ís helemaal geen onderzoek gedaan, dat hebben ‘ze’ zelf toegegeven ook, men weet heel weinig over de gevolgen, sterker : er zijn aanwijzingen genoeg die wél gevaar opleveren. En dan heb ik het niet eens over al die wetenschappers en artsen overal op de wereld die de hele uitrol krankzinnig vinden. Dit doet me heel erg sterk denken aan hoe de overheid met medicinale cannabis omgaat: ze zeggen gewoon “er is nooit echt onderzoek naar gedaan dus is er geen bewijs”, nou, dat is dus wél gedaan alleen niet door de overheid..en waarom niet? Stel je voor dat iedereen zijn eigen medicijn gaat amken zeg, hoeveel geld gaat de staat dan wel niet mislopen? Nogmaals: wanneer een aantal mensen met tientallen jaren ervaring op dit gebied gaan waarschuwen dan zou ik dat niet wegwuiven en de boel er gewoon door proberen te duwen, ik zou maar luisteren als ik hun was.

Joeri

Stralingsnormen gebaseerd op onderzoeken uit ’96, smartmeters en telefoons die véél meer straling vrijgeven dan men zegt en het blijven ontwijken van vragen omtrent dit hele gebeuren door overheden en de industrie zelf doen bij mij wel een paar alarmbellen afgaan. Maar er zijn er blijkbaar genoeg die zeggen: “Er is geen bewijs dus laten we het gewoon doen , dan zien we over een jaar of tien wel hoe het uit heeft gepakt.” Er zijn gewoon teveel haken en ogen aan dit hele gebeuren om niet serieus te nemen. Dat men aan het experimenteren gaat is al helemáál van de zotte wanneer bekend is dat kinderen nog véél meer schade van straling ondervinden dan volwassenen en dan heb ik het niet eens over de rest van de natuur. Waarom zijn er inmiddels aardig wat plekken her en der op d wereld waar men de boel wél heeft stopgezet na clusters van kankergevallen op scholen e.d.? Waarschijnlijk omdat zij wél denken: voorkomen is beter dan genezen.

Bastiaan

Hallo M, Dat is dan slecht nieuws dan voor mij als dat zo is. Maar.. Vernomen van wie ? of waar ? Ik zou t graag van T-Mobile zelf horen, Want hier in Noordwijk weet niemand iets..

M.

Inderdaad Bas, wellicht reageert T-Mobile hier nog een keer, net zoals eergisteren.

Bram

@Joeri: https://www.youtube.com/watch?v=iUBxVe0j7Ow

Leuk stukje van Lubach gemaakt voor mensen zoals jij. Succes in ieder geval met de Nederlandse vogelwelzijn. joe

Joeri

@Bram: zoals gebruikelijk weer grappig, maar ook iets te snel het gezondheisaspect overslaan gebaseerd op één fake berichtje over vogels. Dat Huawei verhaal interesseert me niet zoveel, ik heb weinig te verbergen. Meer dan 4.000 onderzoeken tegenover 25.000 andere onderzoeken met andere uitkomsten die we voor het gemal maar even overslaan, zo kan ik ook doen alsof het allemaal veilig is. Nogmaals: Hoe komt het dat er meer dan 20.000 wetenschappers en doktoren uit een kleine 50 landen vragen om het op z’n minst uit te stellen tot er beter onderzoek gedaan wordt? Waarom houdt WHO zich vast aan stralingsnormen uit de jaren ’90? Waarom heeft de FCC zoveel invloed en bepalen zij de stralingsnormen wanneer die organisatie bestaat uit mensen uit de telecomindustrie en er dus belang bij hebben wanneer het uitgerold wordt? Maar geef maar even geen antwoord alstublieft, wanneer dat weer gepaard moet gaan met steken onderwater en teksten als “mensen zoals jij”, ga je moeder plagen zeg. Ik weet niet wie Joe is, overigens, maar ik ging er voor het gemak maar even vanuit dat het aan mij gericht is.

Bram

@Joeri, mijn moeder erbij gaan halen, dan weet je al dat deze discussie gewonnen is. Wens je in ieder geval veel succes gap!

Joeri

@Bram, oww we hadden een discussie? Ik zou toch zweren dat het een poging tot het kleineren van de ander was, maar ook daar zal ik wel de verkeerde kranten voor hebben gelezen en er totáál naast zitten. Gap? Joe? Nog meer populaire onzin in petto. o alwetende? Waar wens je me succes mee trouwens? Laat maar, wederom, ik wil het niet weten ook. Maar daar laat jij je niet mee afschepen natuurlijk, want je wil wel je gelijk krijgen, dat lijkt me duidelijk. Nou, die kun je krijgen van mij hoor: 5G is totáál ongevaarlijk, net als 3G en 4G…Gefeliciteerd.

Bram

@joeri, geen probleem. Wist namelijk al lang dat je fout zat.

Joeri

En laat dat nu net wederzijds zijn. Ik heb er alleen wat minder übermensch gevoelens bij.

Bram

Als jij daardoor beter kan slapen, helemaal goed jongen

Joeri

Beter dan wie? Ik slaap altijd al prima joh. Maar hou jij je lekker vast aan je WHO-feitjes (niks schimmigs aan die organisatie, nietwaar?)

M.

Jongens, kom op nou, zo is het genoeg.

Joeri

@M. Kom op, je dacht toch niet dat ik me zomaar publiekelijk weg laat zetten als dommerd door één of ander hautain lulletje? Daar ga ik tegenin dan, sorry als dat niet bevalt, maar dan kun je beter stoppen met lezen. T-Mobile gaat waarschijnlijk toch niet meer reageren bovendien dus daar hoef je verder ook niet voor terug te komen 😉 Ik ben hier niet om ruzie te maken, maar ik wens ook niet op een bepaald manier aangesproken, dan wel weggezet, te worden omdat meneer er nu eenmaal van overtuigd is dat wat hij over dit heeft meegekregen het juiste nieuws is.

M.

@Joeri, T-Mobile neemt de tijd inderdaad 😉

OK, ik pak mijn popcorn er weer bij 🙂

Joeri

@M. Hahaha 😀 Eerlijk gezegd hoop ik dat we wel klaar zijn nu, maar dat zal wel niet. 😉

Erwin Boogert

Mensen, het is verstandig om er nu een punt aan de draaien. Wat gezegd kon/moest worden is gezegd.

Probeer vanaf nu ajb weer on topic te komen en te blijven. Des te leuker en leerzamer is dit draadje.

En speel op de bal, niet op de persoon.

Bedankt.

Gonnie

Sinds 25 februari ervaar ik een zware lage aaneenhoudende toon vooral binnen. Tevens voel ik trilling door mijn lichaam en druk op mijn borst. ’s nachts als de andere geluiden die de brom kunnen overschreeuwen en ik wil slapen lukt fit niet. Dit geluid met de trilling door mijn lijf is niet te verdragen. Sindsdien kom ik niet meer in slaap zonder slaapmedicatie en ik heb moeten ziekmelden terwijl in in jaren nooit ziek ben geweest. Ik ben een no nonsense type die gewoon doorgaat. Ik herkende mezelf niet meer, ik was huilerig en labiel en ik woon in Zwolle maar zit nu even tijdelijk bij familie in de Achterhoek om wat bij te komen.Hier neem ik het ook waar echter niet deze trilling en druk op mijn borst. Het gekke is dat ik sinds 25 februari dit hoor en voel. Wat blijkt? Ze zijn sinds die datum gaan testen in Zwolle met 5G.https://youtu.be/m37rv3S03SA

Ingrid de Koning - 1973

Ik zeg ook mijn T-mobile abonnementen op bij invoering 5G.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond