Deel dit artikel
-

T-Mobile en Open Dutch Fiber voorzien 34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord van glasvezel

34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord krijgen toegang tot snel internet via glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen, bestaande uit huishoudens en ondernemers, vanaf september 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).

Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

De in totaal 34.000 adressen zijn verdeeld over de wijken Katendrecht, Feijenoord, Afrikaanderwijk, Hillesluis, Bloemhof en Vreewijk. De werkzaamheden beginnen mei 2023 en bewoners en ondernemers worden door T-Mobile en Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Voor bewoners en ondernemers die op de hoogte willen blijven van het aanlegproces en meer willen weten over de specifieke gebieden in Rotterdam Feijenoord is een speciale pagina ontwikkeld met meer informatie.

Deel dit bericht

2 Reacties

Nils

is dit nog steeds nieuws? Wellicht ook goed om te melden dan dat ze in de bloemenbuurt in Lutjebroek het riool hebben vervangen?

John

Bijzondere keuze om bij een bericht over Stadsdeel Feijenoord de vlag van de voetbalclub te zetten.
Dit bericht heeft niks met de voetbalclub te maken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond