Deel dit artikel
-

T-Mobile stimuleert meer zakelijke IoT-proeven

T-Mobile Nederland neemt de kosten weg voor bedrijven die grote projecten willen draaien op het narrowband IoT-netwerk van de provider.

Het bedrijf maakt vandaag het zogeheten IoT Community-pakket bekend voor zakelijke klanten. Dat houdt in dat zij gratis een onbeperkt aantal IoT-verbindingen kunnen leggen tussen sensoren en achterliggende netwerken.

Martijn Teekens, directeur Sales B2B bij T-Mobile: “Wil je op dit moment aan de slag met meerdere sensoren, dan moet je al snel aan de slag met een betaald pakket. Dat is voor veel ondernemers een drempel. Met het nieuwe Community-pakket nemen we deze drempel weg: klanten krijgen de mogelijkheid gratis een onbeperkt aantal IoT-verbindingen op ons netwerk aan te sluiten.”

De aanbieder beschouwt zijn smalband IoT-netwerk als aanloop tot het 5G-netwerk. 5G is het mobiele netwerk van de toekomst dat behalve mensen vooral veel sensoren en apparaten connectiviteit moet gaan geven. Met het IoT Community-pakket kunnen bedrijven alvast gratis de tenen in het water steken en het terrein verkennen.

Foto: IBM Research (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond