Deel dit artikel
-

TNW Conference verlaat Amsterdam

The Next Web Conference wordt dit najaar voor het eerst buiten de ring van Amsterdam georganiseerd, en wel op het terrein van Taets in Zaandam. Daar is 20.000 vierkante meter beschikbaar.

Het wordt een hybride festival, dat ook online is te volgen. De organisatie wil in verband met corona slechts 4500 mensen op het terrein ontvangen.

Taets is met het openbaar vervoer wat minder goed bereikbaar dan de NDSM werf in Amsterdam Noord, die nog in 2019 werd gebruikt. Vorig jaar verviel de fysieke versie. Of de locatie ook volgend jaar wordt ingezet is niet duidelijk.

TNW werd vele jaren achtereen gehouden op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, maar dat werd uiteindelijk te klein.

TNW vindt plaats op 30 september en 1 oktober.

Deel dit bericht

2 Reacties

Patrick - TNW

LOL voor de titel :), ik dacht even dat we een WebSummitje hadden gepulled (van Dublin naar Lissabon), maar we verhuizen idd van locatie naar buiten de ring.
Thanks voor het bericht en ik hoop dat EMERCE er gewoon bij kan zijn ondanks dat het buiten de ring is 🙂

Isa

@Patrick , de echte kenners weten dat de TNW nooit NL zal verlaten. Daar was wel sprake van toen de Websummit intresse toonde om naar Amsterdam te komen. Toen vervolgens Boris dreigde om NL te verlaten als dat gebeurde. Heeft de Gemeente eieren voor haar geld gekozen en definitief voor TNW gekozen en haar Partner gemaakt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond