Deel dit artikel
-

T.O.M. breidt distributiecentra opnieuw uit

Krap een maand na de opening van het derde distributiecentrum opent T.O.M. alweer haar vierde depot. Daarmee groeit de opslagcapaciteit van 31.000 naar 36.000 vierkante meter. De plannen voor een vijfde pand liggen al klaar.

In de afgelopen 15 jaar is het e-commerce bedrijf vrij snel gegroeid. Deze groei vroeg al snel om een uitbreiding van de opslagcapaciteit. Nadat het eerste distributiecentrum verschillende keren was verbouwd, werd in 2016 een extra pand geopend met een capaciteit van 10.000 vierkante meter. Het staat pal naast het eerste distributiecentrum.

Een jaar later werd daarom het derde distributiecentrum geopend. In eerste instantie zou dit alleen als afroepmagazijn dienen. Een maand na de opening van het derde pand, ontving de e-tailer de sleutels van het vierde pand, dat een capaciteit heeft van 5.000 vierkante meter.

Dit jaar opent het bedrijf een nieuwe webshop met babyspullen en in 2020 breidt men AMIGO uit met onder andere fietsen voor volwassenen, steppen en loopfietsen.

Foto TOM

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond