Deel dit artikel
-

Tomorrowmen koopt Marbles Marketing

Het Groningse Tomorrowmen neemt stadsgenoot Marbles Marketing over en vergroot daarmee zijn expertise op het gebied van adverteren voor webwinkels.

De partijen maakten de transactie vanochtend bekend, maar ze werd in oktober al beklonken. Alle diensten, klanten en medewerkers van Marbles Marketing zijn ondertussen al onder de pannen bij de nieuwe eigenaar. De oude bedrijfsnaam is vervallen ten gunste van Tomorrowmen.

Oprichter Roman Solarz laat hij weten: “Als agency zijn we constant bezig met het doorontwikkelen en aantrekken van expertise. Hierbij kijken wij zowel in- als extern hoe we kunnen versterken. De expertise en achtergrond van Marbles zijn een hele mooie aanvulling op onze positionering als full-service digital agency.”

De ondernemer sorteert voor op groeiversnelling die de komende jaren moet plaatsvinden. De overname van de kleine e-commercespecialist Marbles Marketing is daarin de eerste stap. “We zoeken groei in de breedte en diepte op de vlakken data, creatie en programmatic.”

Tot dezelfde familie als Tomorrowmen behoren campagnebureau TRGR en marktplaatsspecialist Amazin.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond