Deel dit artikel
-

Topcentrum E-commerce met landelijk e-commerce evenement in Zwolle

Topcentrum E-commerce organiseert vrijdag 20 maart E-commerce Friday, een landelijke evenement voor e-commerce professionals. Er zijn sprekers van Wehkamp, Flinders en Beerwulf (Heineken), twaalf verschillende workshops en een afsluitende vrijdagmiddagborrel met DJ.

Sinds enkele jaren werkt Regio Zwolle hard aan zijn bekendheid op het gebied van e-commerce in Nederland. In de regio zijn landelijk toonaangevende e-commercebedrijven gevestigd als Wehkamp, Veneta, CameraNU en Travelbags. Daarnaast poppen kleine e-commercebedrijven als paddenstoelen uit de grond.

Drie jaar geleden een samenwerkingsverband gestart onder de naam Topcentrum E-commerce. Inmiddels vallen onder deze coöperatie ruim 40 bedrijven, 22 gemeenten, Kennispoort, twee provincies en vijf onderwijsinstellingen.

De keynotes worden onder meer verzorgd door Charly Toni van Wehkamp, Rene Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel en Marc Scholten van Beerwulf. Oscar Diele (Flinders), Jeroen te Wierik (Azerty), CameraNU, en Veneta nemen de business tracks voor hun rekening.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond