Deel dit artikel
-

TPVision schakelt Ambilight een tandje hoger

TPVision lanceert het nieuwe Ambilight Plus-systeem. Een meer verfijnde en dynamische versie van Ambilight met een hogere resolutie door het gebruik van speciale lenzen. Resultaat is een uniek tweedimensionaal effect en een grotere, scherpere halo, stelt het bedrijf.

De Philips OLED+959 Ambilight TV wordt in het derde kwartaal gelanceerd met een schermgrootte van 65 inch. Het premium OLED-model combineert de kracht van een nieuwe 8e generatie P5 AI Dual Engine-processor met META Technology 2.0. De TV is voorzien van Ambilight Plus en een nieuw geïntegreerd Bowers & Wilkins 5.1.2-geluidssysteem van 102W.

De Philips OLED+909 Ambilight TV komt beschikbaar in juni in de schermformaten 55, 65 en 77 inch. Het toestel beschikt over de nieuwe 8e generatie P5 AI-verwerking, META Technology 2.0, een ultradun Bowers & Wilkins 3.1 frontaal geluidssysteem van 81W en vierzijdig Ambilight.

TPVision heeft dinsdag nog meer nieuwe tv modellen onthuld, waaronder stevige gaming specificaties en geluid van Bowers & Wilkins.

De OLED809-serie wordt gelanceerd in mei in schermformaten van 42, 48, 55, 65 en 77 inch, met nieuwe 8e generatie P5 AI-verwerking, nieuwe OLED_EX-panelen met hogere output en driezijdige Ambilight.

De PML9009 is het nieuwe QD Mini-LED ‘The Xtra’-model Ambilight TV en wordt gelanceerd in juni in de schermformaten 55, 65, 75 en 85 inch, met de nieuwste P5-verwerking, Quantum Dot technology, driezijdige Ambilight en het innovatieve nieuwe Titan OS Smart TV-platform.

PUS8909 ‘The One’ Ambilight TV in het mid-premium LED TV segment komt beschikbaar in met met de nieuwste P5-verwerking, driezijdige Ambilight en het Titan OS Smart-TV platform.

Alle premium ’24-modellen bieden verbeterde gaming-ervaring via een nieuwe Game Bar en uitgebreide mogelijkheden tot instellingen. Ontwikkeld met gamers, voor gamers, zegt het bedrijf.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond