Deel dit artikel
-

TradeTracker breidt internationale dekking verder uit met kantoor in Oostenrijk

TradeTracker opent een nieuw kantoor in Oostenrijk om hiermee de concurrentie met Europese spelers als bijvoorbeeld Zanox, te versterken.

In diezelfde lijn opende het bedrijf vorige maand nog een kantoor in Denemarken. Met het kantoor in Oostenrijk zegt TradeTracker vooral synergie voor de Duitstalige markten te willen bieden.

Met de opening van het Deense kantoor in augustus dekt TradeTracker heel Scandinavië. Het bedrijf ging in juni nog van start in Noorwegen en ook in Finland en Zweden is het bedrijf aanwezig evenals in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

TradeTracker denkt klanten het voordeel van hun performance based marketingtechnologie te geven. Aanwezigheid in meerdere landen moet het bedrijf ook in omvang op concurrerend gebied vooruit helpen.

Uitbreiden met overnames, dat is in de optiek van TradeTracker geen stabiele uitbreiding. Eerder liet Philip Keckeis, verantwoordelijk voor de internationale ontwikkeling bij TradeTracker nog weten dat adverteerders dan nog steeds niet gebruik kunnen maken van één platform. “ Dat willen wij juist uitdragen naar klanten. Je ziet dat er op de affiliate markt flinke consolidatie plaatsvindt, maar het is niet onze strategie.”

Het Nederlandse affilatenetwerk M4N werd in juni nog overgenomen door het internationaal opererende Zanox. Ook hier geldt een internationale uitbreidingsstrategie. Zanox is inmiddels actief in Europa met twaalf kantoren.

 

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Herr von Trapp

Ik dacht dat ze daar paarse koeien hadden?

John

Yeah weer een 1manskantoor / postadres

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond