Deel dit artikel
-

Transavia en Flightgiftcard werken samen

Transavia gaat als eerste luchtvaartmaatschappij de cadeaukaart van Flightgiftcard aanbieden. De Transavia Flightgiftcard is online te bestellen én te verzilveren en kan gepersonaliseerd worden met video, cadeauverpakking, persoonlijke tekst of foto.

Flightgiftcard is een Nederlands cadeaukaartenbedrijf dat onder andere met Shell, Uber en Huawei samenwerkt op het gebied van relatie- en personeelscadeaus. Volgens Transavia is er behoefte aan ‘cadeaus met een beleving’. De luchtvaartmaatschappij ziet Flightgiftcard als een nieuw verkoopkanaal.

Drie kaarttypen

Transavia brengt de speciaal voor de airline ontworpen cadeaubon onder de aandacht in het inflightmagazine Enjoy, in nieuwsbrieven, via sociale media en door middel van Adwords. Er zijn drie mogelijkheden voor het type kaart: een printbare pdf die direct per mail verstuurd wordt, een e-card met zelf op te nemen e-video die rechtstreeks naar de ontvanger gaat, of een ouderwets kaartje met zilveren look in een blauwe envelop die door de postbode gebracht wordt. Bij de online vouchers kan een persoonlijk tintje toegevoegd worden door een foto te kiezen, een eigen foto te uploaden of een speciale boodschap te vermelden.

De ontvanger kan de voucher verzilveren op de bijbehorende landingspagina via de button Vlucht Boeken door de data in te vullen en de gewenste Transavia-vlucht te selecterenBij het afrekenen kan de unieke code worden ingevuld en het ticket rolt de mailbox in. De cadeaukaart kan niet rechtstreeks op de Transavia-website worden ingediend. De Transavia Flightgiftcard is twee jaar geldig en kan ingezet worden op vluchten naar alle honderd bestemmingen tegen dezelfde prijs als op de website van Transavia.

Deel dit bericht

1 Reactie

Meggy Stolk-den Doop

Mijn eerste ervaring is héél slecht.
Ik had het gelezen en in augustus cadeaubonnen gevraagd.
Bij nader inzien ben ik héél blij dat er maar één gulle gever was met zo’n kaart met een bedrag van 80€.
Want wij boeken wel vaker via Transavia. Maar toen ik het deze week vergeleek met de website van Transavia bleek dat ik 455€ – 80€ = 375 moest betalen (Zonder bij boeken van extra’s).
Rechtstreeks bij Transavia was dat 178€.
Dat is toch schandalig!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond