Deel dit artikel
-

Transavia en Travel Impact starten accelerator programma voor reisbranche

In april 2020 start het eerste Nederlandse accelerator programma volledig gericht op de reisbranche. Travel Impact Lab en Transavia initiëren deze accelerator.

Beide organisaties zetten zich in om startups verder te helpen. Travel Impact Lab door het verbinden van startups met haar netwerk in de reisbranche en het aanbieden van inhoudelijke programma’s om startups te helpen met het groeiproces. Transavia Ventures door te investeren in Travel startups en het beschikbaar stellen
van eigen expertise, merk en partnernetwerk.

Inmiddels hebben ook Riksja Travel en ANWB zich aangesloten en zijn zij naast Transavia één van de investeerders.

De reis-startups werken tijdens een 12-weeks programma samen in een ‘inspirerende co-work space’ in Utrecht. Tijdens deze weken krijgen de startups gerichte trainingen, 1-op-1 coaching en mentorsessies door ervaren begeleiders uit de reisbranche en toegang tot strategische partners, pilotomgevingen, mogelijk eerste klanten en vervolginvesteerders. De startups ontvangen een investering van 50.000 in het bedrijf in ruil voor 8 procent van de aandelen. Van deze investering wordt de helft geïnvesteerd in het fulltime accelerator programma, de andere helft is direct beschikbaar voor het team.

Deel dit bericht

1 Reactie

Grap

25.000 euro in cash voor 8% van de aandelen?
Een Kickstarter levert meer op.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond