Deel dit artikel
-

TripAdvisor naar Emerce eTravel

Gwénaël Merlin, Director of Partnerships EMEA bij TripAdvisor, komt 11 juni naar Emerce eTravel in Pakhuis te Zwijger in Amsterdam.

Gwénaël kijkt naar de online trends: hoe moet de markt reageren op de wensen van vandaag? En wat kunnen we verwachten van nieuwe namen als Amazon Destinations, AirBnB en Alibaba?

René Nieuwmans, Senior Commercial Manager bij Expedia, legt uit hoe Expedia nieuwe technologie inzet om de persoonlijke beleving van consumenten te verbeteren. Carl Michel, Executive Chairman bij Generator, licht toe hij zijn bedrijf verbindt jonge reizigers verbindt met hun merk.

Bas Lemmens, Founder van Roomlr, laat zien wie nieuwe spelers zijn in de sharing economy reismarkt en wat kunnen we van deze bedrijven leren?

Namens Travelzoo spreekt Richard Singer over zijn onderneming, die 27 miljoen geleden telt. Hoe ga je om met technisch aangelegde en de hoge verwachtingen van de consument?

Tim Lammers van Koninklijke Burgers’ Zoo vertelt vol passie over zijn waterdichte content strategie. Hoe weet hij een offline beleving te vertalen naar online? Op de website speelt hij in op nieuws uit de dierentuin of de weersverwachting voor morgen, hij deelt de verhalen van zijn collega’s, en vertaalt zijn visie door op een spiksplinternieuwe app voor de dierentuinbezoeker waarbij relevantie en bezoekverrijking centraal staan.

Het volledige programma staat hier. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond