Deel dit artikel
-

Trivago start dochterbedrijf richting onafhankelijke hotels

Hotelzoekmachine trivago heeft een apart dochterbedrijf opgericht, trivago Hotel Relations, om onafhankelijke hoteliers beter te kunnen helpen met hun direct en online marketing.

De nieuwe tak wordt voornamelijk een verkooporganisatie, waar het moederbedrijf ook een zware technologiecomponent kent. Door de verkoopactiviteiten apart te zetten kunnen de nu 160 medewerkers zich beter richten op het uitleggen van hoe de hoteliers technologie het best kunnen inzetten.

Fee Naaijkens van trivago legt uit: “We hebben in de loop van de jaren verschillende tools voor onafhankelijke hoteliers ontwikkeld die ze kunnen gebruiken om zich op trivago te vermarkten. trivago Hotel Manager is al sinds 2010 beschikbaar voor hoteliers in Nederland. Omdat we ons realiseren dat met name de onafhankelijke hoteliers weinig tijd hebben voor online marketing, vinden we het belangrijk dat deze tools voor hen toegankelijk zijn, makkelijk zijn in gebruik en betaalbaar zijn.”

“Wat nu verandert, is dat Hotel Relations een volledige dochteronderneming wordt. Het samenstellen van een salesorganisatie vereist een andere cultuur, werkwijze en talentenpalet dan bij een techbedrijf”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond