Deel dit artikel
-

Trunkrs bezorgt recordaantal pakketten na Black Friday-weekend

Trunkrs verwerkte rond het Black Friday-weekend naar eigen zeggen een recordaantal pakketten. Het bedrijf bezorgde dit jaar maar liefst 46 procent meer pakketten dan vorig jaar. Ook in 2020 en 2021 zag het bedrijf de drukte rond Black Friday jaarlijks verder oplopen. Trunkrs verwacht dat de drukte die nu is ingezet aan zal houden tot na de feestdagen in december.

Trunkrs heeft ter voorbereiding op de piekperiode extra bezorgpartners aangesloten op het platform, extra afhaal-, sorteer- en aflevermomenten toegevoegd en ook op andere manieren de capaciteit vergroot.

Naast de besteldrift van de Nederlandse consument, zorgen ook andere ontwikkelingen in de markt voor het recordaantal pakketten dat door Trunkrs wordt bezorgd sinds Black Friday. De bezorgspecialist trok veel nieuwe klanten die met de handen in het haar zaten na het faillissement van het Zweeds-Nederlandse Instabox in Nederland.

Ook trok het bedrijf in een nieuwe financieringsronde in juni 2022 ruim 15 miljoen euro aan. Dit geld zet Trunkrs in om groeiplannen te verwezenlijken, uit te breiden naar België en haar bezorgnetwerk verder te elektrificeren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond