Deel dit artikel
-

TU Delft stelt 16 vacatures open voor Universitair Docenten in AI onderzoek

De TU Delft wil 16 getalenteerde onderzoekers werven om deel uit te maken van een florerende Artificial Intelligence (AI) gemeenschap die de kruisbestuiving tussen talenten met verschillende expertises en disciplines bevordert. De functies zijn gericht op zowel AI-experts als op degenen die AI willen toepassen in hun Science, Technology, Engineering of Design vakgebied.

De nieuwe en huidige onderzoekers zullen hun krachten bundelen in het zogenaamde TU Delft AI-Labs programma.

AI, data en digitalisatie spelen in toenemende mate een essentiële rol in het oplossen van grote wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken. In een TU Delft AI-lab leiden experts in ‘the fundamentals of AI technology’ samen met experts in ‘AI challenges’ een gedeeld lab.

De TU Delft richt in totaal 24 TU Delft AI-Labs op waar 48 Tenure Trackers en 96 PhD kandidaten de kans krijgen om de grenzen van de wetenschap te verleggen met AI.
Elk team wordt gedreven door onderzoeksvragen die voortkomen uit de huidige en meest dringende wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen en dragen bij aan de ontwikkeling en uitvoering van domeinspecifiek onderwijs.

Alle vacatures zijn toegankelijk via www.tudelft.nl/careers/ai.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond