Deel dit artikel
-

Tubbber sluit internationale verzekeringsdeal

De internationale botendeelsite Tubbber heeft een pan-Europese deal gesloten met verzekeringsmaatschappij Yacht-Pool International. Huurders en verhuurders kunnen met een gerust hart aan boord.

Daarmee neemt oprichter Anne de Vries een grote drempel weg voor belangstellende huurders en verhuurders, de zorg over de aansprakelijkheid.

Tubbber is een startup a la Airbnb. Maar nieuw is De Vries niet in de botenbusiness. Met een van zijn andere bedrijven ziet hij al jaren in de internationale botenverhuur, vooral gericht grotere bedrijven met eigen vloten. Daar wordt de particuliere verhuur aan toegevoegd op Tubbber.

Op Emerce eTravel vertelt de ondernemer, in het verleden mede-oprichter van Nationale Vacaturebank: “De huidige site heb ik voor een habbekrats in India laten bouwen. Gewoon, om te kijken of het überhaupt werkt. We hebben nu zo’n tienduizend boten in portefeuille en verhuren op dit moment overwegend aan Duitsers, Engelsen en Fransen. Deze zomer lanceren we de nieuwe site zodat we de voorjaarsboekingen kunnen meenemen.”

Tubbber zit in Leek en bestaat uit een team van circa tien man.

Foto: Christian Lendl (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond