Deel dit artikel
-

Tweede Amazon Prime Day in oktober, ook Nederland doet mee

Amazon organiseert een tweede Prime Day op 11 en 12 oktober exclusief voor Prime-leden. Met de nieuwe Prime Early Access Sale, die zondagavond werd aangekondigd, wil Amazon het feestseizoen aftrappen. Het koopjesfestijn staat ook gepland voor Nederland.

Amazon belooft ‘diepe besparingen in alle topcategorieën, waaronder elektronica, mode, huis, keuken, huisdieren, speelgoed en Amazon-apparaten.’

Vijftien landen doen mee: de VS, Canada, het VK, China, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en Turkije.

Merken die hun producten flink afprijzen zijn Samsung, Sony, Bose, Garmin, Acer, Philips, Bosch, Barbie en Hasbro en populaire merken op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging als onder andere Braun, Oral B en Sonicare.

Na het debuut in 2015 is de oorspronkelijke Prime Day een van de belangrijkste jaarlijkse mijlpalen geworden voor het in Seattle gevestigde bedrijf. Een jaar geleden viel Prime Day vanwege corona ook in het najaar.

Tijdens de zomerse Prime Day, op 12 en 13 juli, verkochten Amazon en zijn partners 300 miljoen artikelen.

Het bedrijf verhoogde eerder dit jaar de jaarlijkse kosten van het Prime lidmaatschap, maar niet in Nederland.

Het is niet duidelijk of het om een eenmalig gebeuren gaat.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond