Deel dit artikel
-

Tweedehands design marktplaats Whoppah versterkt organisatie

Whoppah, de marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst, heeft het team verder uitgebreid met CFO Jelle Kooter. Daarnaast treden Daniel Gebler, co-founder en CTO van online supermarkt Picnic en Guido Fambach, Executive Vice President Sales bij Just Eat Takeaway, toe tot de Whoppah Steering Committee.

Kooter bekleedde van 2006 tot en met 2015 verschillende finance functies bij ABN Amro Bank waarbij hij zich richtte op beleggingsdienstverlening van Business Unit Nederland en de Fortis integratie.

Per oktober 2015 stapte hij over naar digitale vermogensbeheerder Pritle, waar hij directeur van het effectenbewaarbedrijf werd. Na de verkoop van Pritle aan BinckBank in 2017 is Kooter tot en met 2020 Finance Manager geweest bij BinckBank.

Whoppah groeide in 2020 met 1500 procent en heeft de ambitie om de grootste design marktplaats van Europa te worden. Het platform lanceerde in 2019 en laat particulieren en bedrijven eenvoudig tweedehands design en kunst kopen en verkopen. De startup is opgericht door serial ondernemer Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond