Deel dit artikel
-

Uber weer heel even in privéjets

Uber-klanten kunnen via de app ook een privéjet van en naar het filmfestival van Cannes boeken voor meer dan 6.000 euro. Voor het tweede jaar op rij, want vorig jaar deed het taxibedrijf dat ook al.

De Uberjets, die worden gehuurd van Goodwill Airlines, zijn deze week te boeken via de iOS- of Android-app. Vliegen kan vanaf de luchthaven Le Bourget in Parijs naar Nice. Vanuit Nice staat uiteraard een privéwagen klaar. De Uberjet biedt plaats aan vier personen.

Of Uber deze dienstverlening gaat uitbreiden is niet bekend. Vorig jaar strandde het bedrijf BlackJet van onder meer Uber oprichter Garrett Camp nadat het 2 miljoen dollar opgehaald van onder meer Ashton Kutcher, Jay-Z, Will Smith en Salesforce.com CEO Mark Benioff. Reeds in december moest men personeel ontslaan. BlackJet had grote plannen voor privévluchten tussen New York en Los Angerles en tussen Boston en San Francisco. Los van de ticketprijs moesten leden jaarlijks 2500 dollar betalen. Het bedrijf is, bijna letterlijk, nog steeds in de lucht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond