Deel dit artikel
-

Uitreiking Logistieke Webshop van het Jaar naar E-commerce Live!

Stichting Logistieke Webshop van het Jaar en Emerce bundelen hun krachten: vanaf 2018 wordt de awarduitreiking voor de meest innovatieve en vooruitstrevende webshops op het gebied van logistiek: `Logistieke Webshop van het Jaar  en `Logistieke Startup Webshop van het Jaar’ georganiseerd op E-commerce Live! in de Beurs van Berlage volgend jaar mei.

De partijen zijn dit jaar al kennispartners. Aanstaande woensdag is stichting Logistieke Webshop van het Jaar voor het eerst aanwezig als partner van het e-fulfillment programma tijdens E-commerce Live! Met verschillende sessies en interactieve roundtables delen ze hun kennis over e-fulfillmentgerelateerde onderwerpen.

eFulfillment & Logistics is een event tijdens E-commerce Live! over logistiek voor e-commerce voor retailers, producenten en webshops. Het gaat over alle aspecten van Fulfillment & Logistics voor e-commerce en biedt vernieuwende en effectieve cases van aansprekende brands en retailers. De laatste ontwikkelingen en best practices in e-warehousing, distributiemanagement, IT & efulfillment, verpakkingen, voorraadbeheer en optimale invulling van ‘the last mile’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond