Deel dit artikel
-

Uniqlo herlanceert webshop in Nederland

Het Japanse kledingmerk Uniqlo vernieuwt volgende week zijn webwinkel. Er komt veel meer in de schappen te liggen dan nu en de shop wordt gelokaliseerd.

De opening van de op Nederland gerichte webshop valt samen met de opening van het eerste fysieke filiaal van Uniqlo. Dat vindt plaats in Amsterdam, volgende week donderdag. De zaak is gevestigd aan het begin van de Kalverstraat.

Details over de Nederlandse webwinkel wil het concern uit Japan niet geven. Alle aandacht gaat uit naar de fysieke winkel. Er worden internationale bestuurders ingevlogen om het lokale evenement meer gewicht te geven. En hoewel het bereik van de webshop in Nederland groter is dan de locatie in de hoofdstad worden vragen daarover naar de toekomst weggewuifd.

Uniqlo is actief in zeven Europese landen. Nederland wordt het achtste. Wereldwijd heeft het een kleine tweeduizend filialen in bedrijf.

Update 19-09-2018: Een woordvoerdster laat weten dat de webshop in technische zin niet herlanceert, maar dat het aanbod qua assortiment wordt uitgebreid en daarmee gelokaliseerd.

Foto: Alper (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond