Deel dit artikel
-

United Wardrobe beste jonge ondernemers van 2015

De drie oprichters van United Wardrobe zijn door magazine Sprout uitgeroepen tot beste jonge ondernemers van het jaar. Joep Dohmen, Thijs Verheul en Sjuul Berden onderscheiden zich volgens Sprout met een visueel en sociaal platform dat in korte tijd een grote schare fans heeft bereikt en serieuze omzet draait.

United Wardrobe is een online marktplaats voor tweedehands kleding. Het bedrijf dat in januari 2014 is opgericht telt inmiddels 90.000 gebruikers en heeft maandelijks vele honderden transacties. United Wardrobe verdient 10 procent per transactie.

De platformeconomie, met bedrijven als Thuisbezorgd, heeft laten zien dat er ook met micro-marges grote winst te halen is, aldus de jury.

Uitzendbureau JAM is winnaar van de publieksprijs. De oprichters Miranda, Martijn en Ruud Schippers wisten op Sprout.nl de meeste stemmen binnen te halen.

De prijs is onderdeel van de jaarlijkse 25 onder de 25-verkiezing die Sprout Magazine organiseert.

Deel dit bericht

1 Reactie

Stefanie

Nou, ik ben hier helemaal niet blij mee. Ik had een tas te koop gezet waarna ik hem opgestuurd heb a 6.95. Daarna kreeg ik de tas gewoon weer geretourneerd. Het was een tas van 20 euro. Toch raar dat je hem weer terug kan sturen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond