Deel dit artikel
-

UPC klanten kunnen overal tv kijken op tablet en smartphone

Klanten van UPC kunnen voortaan ook buitenshuis in heel Nederland online televisie kijken op hun laptop, tablet en smartphone. Deze nieuwe dienst is beschikbaar via de nieuwe Horizon Go-app en via de Horizon Go-website.

Tot voor kort konden UPC-klanten alleen via het eigen WiFi-netwerk thuis alle zenders kijken via laptop of smartphone. Die beperkingen vervalt. Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten tot 82 zenders, waaronder Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en SBS 6, Net5 en Veronica voortaan overal ontvangen via WifiSpots van UPC, 3G, 4G en Wifi.

Daarnaast kunnen klanten van de filmdienst MyPrime van UPC overal in Nederland de ruim duizend films en ruim duizend afleveringen van series uit het MyPrime-aanbod bekijken op hun laptop, tablet en smartphone.

De Horizon TV-app wordt voor huidige gebruikers door middel van een update veranderd in de Horizon Go-app. De Horizon TV Remote-app zal over enige tijd niet meer beschikbaar zijn.

De Horizon Go-app is vanaf vandaag voor alle klanten van UPC beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store en werkt op Androidtoestellen vanaf softwareversie 4.0 en op iPhone en iPad op iOS versies 6 en 7. De manier van inloggen is hetzelfde gebleven. Klanten van UPC kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn UPC.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond