Deel dit artikel
-

Vacaturesite Jobbird.com start door bij YoungCapital

Vacaturesite Jobbird.com, vorige maand failliet verklaard, is overgenomen door YoungCapital. Het bedrijf ziet de overname als een belangrijke strategische aanwinst. ‘Jobbird.com is een mooi merk met een grote naamsbekendheid.’

YoungCapital, specialist in het bemiddelen van studenten, starters en young professionals, was al enige tijd op zoek naar een algemeen ‘jobboard’.

Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel medewerkers bij de transactie zijn betrokken. Verder worden er geen details over de doorstart bekendgemaakt.

Jobbird.com, opgericht in 2011 door Jan-Peter Cruiming. Het bankroet is door Cruiming zelf aangevraagd. In een eerder leven stond hij ook aan de basis van Nationale Vacaturebank. Dat avontuur eindigde met een verkoop aan VNU voor 28 miljoen euro. Met Jobbird wist hij zo’n succes niet te herhalen.

‘Er werd zwaar verlies gemaakt en sinds het begin eigenlijk nooit winst’, vertelde Matthijs Jorissen aan Emerce. Hij was door de curator aangesteld om een investeerder te zoeken.

Deel dit bericht

2 Reacties

Peter Mastenbroek

https://www.welkominzuidhorn.nl/actueel/actueel-zuidhorn/vakantiesite-jan-peter-cruiming-zelf-op-vakantie

Was ook al zo’n succes!

De ene mislukking na de andere mislukking rijgt hij aan zijn degen.

Gelukkig blijft Tinderella nog wel bij hem.

https://www.businessinsider.nl/jobbird-failliet-jan-peter-cruiming/

Meneer kan wel een mooi huisje kopen in Blaricum, maar laat ondertussen heel veel klanten em leveranciers zwaar gedupeerd achter!

https://www.quotenet.nl/Nieuws/Feliciteert-u-Jan-Peter-en-Marlot-Anna-Cruiming-even-met-hun-nieuwe-huis-217980

Schandalige praktijken. Meneer Cruiming u moet zich diep schamen!

Maarten

Deze is ook mooi:

De komst van De Vries is voor Cruiming per direct aanleiding om een aantal nieuwe ambities uit te spreken:

Hiermee gaan we ons streven om de Nederlandse arbeidsmarkt op korte termijn weer transparant te maken, door het bieden van 1 gratis platform voor alle vacatures, stages, ZZP-ers en CV’s , versneld gestalte geven. Op dit moment zijn we al het grootste vacature-platform van Nederland met meer dan 30.000 vacatures en ZZP-opdrachten. Naar verwachting gaan de binnenkort de magische grens van 50.000 vacatures passeren. Dan zijn alle andere vacaturesites overbodig.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond